Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Ny hybridkamera från Olympus

Här är Olympus PEN E-PL2, en ny systemkamera utan spegel som har mindre optik än föregångaren E-PL1 och en hel del andra förbättringar också.

/ 06.01.2011 - 21:05
Ny hybridkamera från Olympus

olympus+e pl2+r%25c3%25b8d
Kamerahuset har fått ny form, med bättre grepp, rundare hörn och kanter samt högre skärmupplösning. Den inbyggda blixten hoppar när den behövs och blixtskon kan användas till Olympus separata stereomikrofon eller fina elektroniska sökare. Eller lampan som visas på bilden nedan, som är avsedd för makrofotografering.
olympus++macro arm light
Kameran har för övrigt samma 12-megapixels bildsensor som föregångaren, men den 3 tum stora skärmen har 460 000 punkters upplösning. Live Guide II-funktionen sägs vara förbättrad så att det blir ännu enklare att ta fina bilder, och kameran levereras i kit med en mer kompakt och förbättrad version av objektivet 14–42 mm f/3,5–5,6.
olympus+e
Som tillbehör till PEN-serien (med multikontakt under blixtskon) släpps också en bluetooth-modul för överföring av bilder – med reducerad upplösning – till mobiltelefoner och liknande.

E-PL2 börjar säljas under januari och kostar 6 300 kronor.
olympus+e pl2 black tilted right ez 1442 fcon
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top