Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Ny hårding från Olympus

I och med Mju 3000 har Olympus gjort det ännu billigare att skaffa sig en liten och tålig kamera. Som tål 10 minusgrader och kan dyka ned till 3 meters djup.

/ 07.01.2010 - 10:30
Ny hårding från Olympus

olympusmjutough
Mju 3000 kostar 2 500 kronor och tål tre meters djup, fall från en och en halv meter och kyla ned till tio minusgrader. Vår erfarenhet av Mju Tough – som Olympus serie tuffingar heter – är att kamerorna håller vad de lovar, och mer därtill. Vi vet att Olympus anger siffrorna med bred säkerhetsmarginal för vi har givit Tough-kameror mer stryk än de påstås hålla för utan att de gått sönder.

Utöver ett robust kamerahus har Mju 3000 3,6x zoom och 28–102 mm brännvidd, 12 megapixlar och kan spela in video i 720p.

Precis som alla nya Mju-modeller stöder inte kameran de utskällda xD-minneskorten, men däremot SD/SDHC som har blivit en standard vid sidan av Compact Flash. Nu återstår det bara att bli kvitt Memory Stick.

Mju Tough 3000 har för övrigt 1 GB i internminne, där man kan lagra bilder och filmsnuttar.
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top