Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Nokiabutiken på svenska

Nu finns Ovi, Nokias butik för mobilinnehåll, även på svenska. Men framför allt kan man betala via mobilräkningen.

/ 07.12.2009 - 14:47
Nokiabutiken på svenska

Nokia Ovi Store
Svenska användare av Ovi Store har sedan den öppnade i maj tvingats använda engelska som språk. Men nu finns det även tillgänglig på svenska och har då fått namnet Ovi Butik.
I butiken kan man köpa och ladda ner innehåll till sin Nokiamobil. Där finns allt från spel, videor och podcasts till nyttoverktyg och nättjänster. Bland det svenska innehållet märks Aftonbladet, DN, SF Bio och Metro. Eniro har en så kallad widget på gång som släpps inom kort.
Om det man laddar ner inte är gratis så har det nu även blivit lättare att betala. Man kan helt enkelt betala via sin operatör och bli debiterad på telefonräkningen. Detta förutsatt att man använder Tele 2, Telenor, 3 eller Telia.
– Med Ovi Butik kan användaren enkelt anpassa mobilen med roligt och smart innehåll efter personlig smark. Att tjänsten nu kommer på svenska och att man kan betala via operatör gör att vi kan erbjuda en bredare användarupplevelse med Ovi Butik, säger Klas Ström, produktchef på Nokia Scandinavia.
Ovi Butik fungerar på en rad Nokiamobiler från enklare modeller som 6700 Classic till underhållningsmobiler som N97 och affärsmobiler som E72.
store.ovi.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top