Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Naim UnitiQute, streamande mini

Om man inte behöver någon CD-spelare kan Naim UnitiQute vara en lockande minianläggning eftersom den streamar musiken trådlöst.

/ 26.01.2010 - 13:33
Naim UnitiQute, streamande mini

naimunitiqute front
Om man bortser från att UnitiQute inte har någon CD-spelare är en den komplett minianläggning. Eftersom den bygger på Uniti har UnitiQute – som bara är 37 cm bred – samma rikliga mängd funktioner.

Förutom inbyggd förstärkare på 2×30 watt har den trådlös överföring av musiken från datorn och stöder de allra flesta ljudformat, till exempel MP3, AAC, Apple Lossless och FLAC.

UnitiQute kan också koppla in externa ljudkällor på baksidan och har USB-ingång som blanda annat stöder iPod och iPhone, samt sammanlagt fem digitalingångar. Så att man kan använda UnitiQutes 24 bit/192 kHz-omvandlare för att ta hand om ljudet från externa digitala signalkällor. 
naimunitiqute bak
UnitiQute har även inbyggd radio med både FM och DAB, samt naturligtvis nätradio. Man kan streama trådlöst eller med nätverkskabel om man hellre föredrar det.
naimunitiqute skr%25c3%25a5
www.ljudtema.se
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top