Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Klipsch lanserar hörlurar

Amerikanska högtalarlegenden Klipsch har haft öronsnäckor av hög kvalitet i sitt sortiment länge, nu kommer deras första hörlur. Med handsfree och mikrofon.

/ 16.09.2010 - 13:34
Klipsch lanserar hörlurar

klipsch image one
Image One är en sluten hörlur med full kontroll över iPhone tack vare knapparna på sladden, och en mikrofon gör att man kan prata i telefon. Hörluren väger inte mycket och kan fällas ihop så att den tar lite plats.

Eftersom Image One är en Klipsch-hörlur så förväntar vi oss en seriös ljudkvalitet. Hur bra det låter i verkligheten tänker vi ta reda på i ett test inom kort.

Image One kostar 1 500 kronor.
klipsch+s5i+rugged

Klipsch passar också på att släppa Image S5i Rugged, som är extra solida och vattentäta öronsnäckor avsedda för aktiva människor. Ovala silikonproppar ska göra att de sitter bra. Även Image S5i Rugged har knappar (inkapslade) för styrning av iPoden, samt mikrofon.

Image S5i kostar 1 300 kronor.
klipsch+s3
Den som inte behöver vattentäta snäckor kan titta närmare på Image S3. Det är en enklare variant som kostar en femhundring och finns i grått, rosa, grönt och rött, och levereras med flera silikonproppar och ett praktiskt fodral.

www.klipsch.com
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top