Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

iPod-högtalare från Bang & Olufsen

BeoSound 8 heter den och kan spela musik med alla iPodar och iPad. Högtalaren är gjord av plast och aluminium och har två förhållandevis stora högtalare – men är ändå så platt att den kan hänga på väggen.

/ 12.11.2010 - 08:40
iPod-högtalare från Bang & Olufsen

b%2526amp%253bo+beosound+8 rom
BeoSound 8 är B&O:s första iPod-högtalare. Designen är omisskännlig David Lewis, mannan som designat B&O-produkter i många år vid det här laget. Och om vi känner den danska designtillverkaren rätt så befinner sig BeoSound i en annan kvalitetsklass de flesta vanliga iPod-högtalare.

Dockan på toppen har plats för iPodar från lilla Nano till stora iPad. B&O har omtänksamt nog satt ett justerbart stöd på baksidan av iPoden så att man kan sköta musiken utan att allting gungar fram och tillbaka.
b%2526amp%253bo+bosound+8+ipad

BeoSound har en funktion som B&O kallar Adaptive Bass Linearisation som bidrar till en djupare bas (38 Hz) och med hjälp av en brytare kan man ställa in klangbalansen för att anpassa ljudet efter väggmontering eller fristående placering.

Det ingår en fjärkontroll men B&O-ägare kan också använda fjärren till Beo5 eller Beo4. Det finns också USB-port och en ljudingång så att man kan koppla in BeoSound 8 till en dator eller mediespelare som kan styras från en kommande app till iPhone, iPod Touch och iPad.

BeoSound 8 är 16 cm djup och går att hänga på väggen. Högtalarnas fronter finns i färgerna lavendelblå, lila, grön, gul, svart och vit.
b%2526amp%253bo+beosound+8+farger
B&O säger ingenting om priset men vi har hört rykten om 1 400 dollar i USA, vilket motsvarar en bit över 10 000 svenska kronor.

www.bang-olufsen.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top