Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Enklare TV i iPhone

Nu behöver man inte längre mobilsurfa för att komma åt Viasat OnDemand. Idag släpps iPhone-applikationen som ger en mängd TV-kanaler direkt i fickan.

/ 21.06.2010 - 14:10
Enklare TV i iPhone

viasat ondemand i iphone mediumNu blir Viasat Ondamenad ännu enklare att komma åt. Det började på webben 2007 och året efter kom det inbyggt i digitalboxarna. På senare tid har tjänsten även kommit i mobilt format via webbläsaren och nu senast som Android-applikation. Och idag släpptes alltså iPhone-applikationen på Itunes Store. iPad-appen kommer så snart iPad är lanserad i Sverige.
På mobilen får man tillgång till alla Viasats sportkanaler, samt playtjänsterna från TV3, TV6 och TV8 samt SVTPlay. Än så länge skiljer sig alltså utbudet från webbem men Viasat säger att de jobbar på att få fler rättigheter för mobila plattformar så att tjänsterna ska bli helt lika.
Har man totalpaketet eller sportpaketet från Viasat Ondemand på webben så får man tillgång till de nya mobila kanalerna utan kostnad. Sportklipp och SVTPlay är gratis.
mobil.viasatondemand.se
viasat wide ipad medium

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top