Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Electrocompaniet Maestro med Blu-ray

Electrocompaniet har planer på att lansera en allt-i-ett-anläggning med en helt ny och radikal design. Maestro är utrustad med Blu-ray-spelare och 3 x 120 watt.

/ 22.01.2010 - 09:58
Electrocompaniet Maestro med Blu-ray

electrocompanietmaestroblu ray
Detta är tyvärr den enda och (minst dåliga) bilden av Maestro. Som fått en markant överhalning sedan vi först stötte på prototypen på High End-mässan i München 2008.

Den nya designen är minst sagt läcker, det vita utförandet lär se propert ut hemma i de flesta vardagsrum – även om det kanske finns de som fortfarande älskar Electrocompaniets åldrade design med tjock akryl och mässingsknappar mot svart bakgrund.

Det nya utförandet är minimalistiskt, men på insidan är det ”maximalism” som gäller.
Electrocompaniet har lyckats få plats med en 3-kanalig förstärkare som lämnar 3 x 120 watt, Blu-ray-spelare, FM/AM-radio, nätverksanslutning för streaming av ljud och bild, samt stöd för Dolbys och DTS hemmabioformat. Maestro kan också användas med iPod och har integrerad internetradio och plats för DAB-modul.

Den har också trådlös överföring till bakhögtalare och kan användas med Electrocompaniets trådlösa förstärkare PSB-1 som lämnar 2 x 120 watt. Det betyder att Maestro kan bli en komplett hemmabioanläggning med Blu-ray.

Pris och tillgänglighet vet vi ingenting om i skrivande stund.

www.electrocompaniet.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top