Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Datorhögtalare från B&W

Nu kan du snart få B&W-högtalare på skrivbordet. Läckra MM-1 är gjorda för att stå bredvid datorskärmen och bygger på exklusiv högtalarteknik, bland annat med Nautilus-pipa bakom diskanten.

/ 11.11.2009 - 13:38
Datorhögtalare från B&W

b%2526amp%253bw mm1 macbook
De små högtalarna är bara 17 cm höga men har ändå inbyggda digitalförstärkare på 18 watt till varje element. I var och en av högtalarna sitter det en 3-tums bas och en 1-tums diskant, den senare med den välkända Nautilus-pipan på baksidan av aluminiummembranet som dämpar resonanser.

Högtalarna är avsedda att stå nära lyssnaren och använder digital signalbehandling som automatiskt anpassar klangkaraktären efter volymen, så att man får bas även när man spelar lågt. Frekvensomfånget anges till 57–22 000 Hz (–6 dB).

MM-1 kan också kopplas direkt till en USB-port med ljudutgång, då tar högtalarnas inbyggda DSP-krets hand om den digitala signalbehandlingen. Detsamma gäller om man kopplar in ett par hörlurar i högtalarnas inbyggda hörlursuttag, då ska DSP:n ge en hörbar förbättring enligt B&W.

En liten fjärrkontroll ingår också till högtalarna, som inte dyker upp i butikerna förrän efter jul.

www.hifiklubben.se
shot1_office 010

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top