Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Cambridge 650BD i november

Cambridges nya Blu-ray-spelare har vi hört talas om länge. Nu håller den på att packas och är snart på väg till närmaste Hi-Fi Klubben-butik.

/ 15.10.2009 - 10:24
Cambridge 650BD i november

cambrigde650bd front
650BD spelar Blu-ray, DVD-Video/Audio, SACD, HDCD samt naturligtvis CD. En tvättäkta universalspelare, alltså.

Något exakt pris i svenska kronor känner vi inte till, men i USA kostar den 779 dollar och ute i Europa har vi läst 799 euro – vilket ju innebär lite drygt 8 000 kronor.

Spelaren har intern avkodning av HD-ljudformat som Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio samt DTS-HD High Resolution Audio. I stereo och 5.1- plus 7.1-kanalig surround.

650BD är utrustad med åtta analoga ljudutgångar så att alla som inte har HDMI-ingångar på sin hemmabioförstärkare kan använda spelarens avkodning och ändå utnyttja HD-ljudet på Blu-ray-skivorna.

650BD sägs också vara en kompetens CD-spelare, med 24 bit/192 kHz-omvandling. Den har även USB-port på fronten och baksidan, och stöder BD-profil 2.0 som gör att man kan titta på extramaterial som laddas ned från nätet.

www.hifiklubben.se
cambridge650bd rear

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top