Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

B&W släpper mini-Zeppelin

Den här lilla krabaten är Bowers & Wilkins nya iPod-högtalare. Lillebror till Zeppelin är bara 32 cm bred men på insidan har B&W inte snålat in på mycket.

/ 16.09.2009 - 08:08
B&W släpper mini-Zeppelin

shot2_office 020
ZeppelinMini har inte samma utseende som Zeppelin men bygger på samma teknik, fast i ett mindre och behändigare format. Den nya modellen dyker upp i butikerna i oktober och kostar ungefär 4 000 kr.

shot8_kitchen 034
ZeppelinMini har precis som storebror en dockningsarm för iPod och iPhone. Dockan kan snurras 90 grader så att man kan vrida sin iPod eller iPhone horisontellt.

Den stöder även streaming och synkroniserar iPoden med datorn när den är ansluten via USB, och har dessutom en separat ljudingång för andra källor.

Ljuddelen bygger på digital signalbehandling och musiken hämtas från iPodens dockningskontakt, så att ZepppelinMini står för omvandlingen till analogt format.

Två 175-mm fullregisterelement drivs av 18 watt vardera och på baksidan sitter en Flowport-basreflexport som ger extra fyllighet åt basen.

Det ingår en fjärrkontroll som styr musiken på iPoden.
 
MZ1_rear 019
www.hifiklubben.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top