Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Bose CineMate 2.1-högtalare

De flesta har väl märkt att ljudet från flatskärmarna brukar vara en trist historia. Boses nya CineMate-högtalare kopplas direkt till TV:n och ger en uppgradering av ljudet.

/ 01.10.2009 - 13:31
Bose CineMate 2.1-högtalare

bosecinemategs+ii
CineMate GS II består av två så kallade Gemstone-högtalare, en subbas som huserar alla förstärkare samt en kopplingsbox som också är en mottagare för fjärrkontrollen som ingår. Högtalarna kan kopplas till flatskärmens analoga ljudutgångar eller en optisk digitalutgång från exempelvis TV:n, Blu-ray-spelaren eller kabel-TV-mottagaren.
bose+cinemate+gsiifjern
Fjärrkontrollen är programmerbar så att man även kan styra exempelvis TV-mottagaren och Blu-ray-spelaren.

Systemet kan skapa surroundeffekt med hjälp av Boses inbyggda TruSpace-ljudsystem, så att man får en viss biokänsla trots att man bara har två små högtalare.

Gemstone GS II-högtalarna kan utrustas med både golvstativ och bordsstativ. Hela systemet kostar 9 000 kronor.
bosecinemate+iirom
Det finns också en billigare variant som kallas CineMate II, med samma Acoustimass-subbas men en enklare fjärrkontroll och enklare högtalare, som kostar 7 000 kronor. Även detta system använder sig av TrueSpace-tekniken.

www.bose.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top