Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Billigare universalspelare från Denon

DBP-4010UD heter Denons allra färskaste Blu-ray-spelare. Den är egentligen en smärre nedbantad version av toppmodellen för 50 000 kronor och spelar CD, SACD, DVD, Blu-ray och DVD-Audio. För halva priset.

/ 23.09.2009 - 08:14
Billigare universalspelare från Denon

denon dbp4010udci
DBP-4010UD har i stort sett samma egenskaper som toppmodellen A1UD, men kostar hälften så mycket. Den har till exempel Denon Link som synkroniserar den digitala ljudsignalen med en Denon-hemmabioförstärkare för att undvika digitala störningar i form av jitter.

Spelaren har en något enklare video- och ljudprocessor men stöder ändå intern avkodning av Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio, och har självfallet DB-Live med interaktivitet och extramaterial via nätet när man spelar kompatibla BD-skivor.
denondbp4010udbak

DBP-4010UD använder sig av videoprocessorn ABT-2010 och är utrustad med Denons egen AL24-digitalbehandling av ljudet, och på baksidan finns en åttakanalig analogutgång för fullt 7.1-ljud.

Den nya spelaren förväntas landa i Hi-Fi Klubbens hyllor under december och går att köpa i svart eller Premium Silver.

denondbp4010fjern
www.hifiklubben.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top