Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Billig skandinavisk iPhone-GPS

Efter framgångarna med Navigons och Tomtoms navigeringsapplikationer för iPhone kommer nu NDrive. Slår man till snabbt så är priset löjligt lågt.

/ 22.10.2009 - 11:34
Billig skandinavisk iPhone-GPS

NDrive iPhone
I sommarnumret testade vi uppstickaren NDrives GPS-navigator N800R som utmärke sig genom att ha flygfoton över storstäderna i Skandinavien.
Nu släpper man dessutom en iPhone-applikation, men den innehåller mer traditionella kartor från Tele Atlas. Självklart är den anpassad till iPhone så att man kan zooma och rotera bilden med multitouch-gester. Applikationen är översatt till en mängd språk och den har röstinstruktioner på de skandinaviska språken.
Bland finesserna märks tre olika navigeringslägen; bil, fotgängare och äventyr. Det sista handlar om att navigera i naturen, till sjöss och i luften. Sökfunktionen sägs vara unikt snabb genom att man kan leta efter bara de första bokstäverna i gatunamn och städer. Slår man upp en intressepunkt kan man ringa dem, skicka SMS och besöka webbsajten direkt inifrån navigeringsprogrammet.
Det bästa är att man under introduktionskampanjen kan köpa applikationen för bara 285 kronor!
www.ndrive.com
iTunes Store

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top