Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Batteridriven D/A-omvandlare från Bel Canto

Man kan inte köra Bel Cantos nya D/A-omvandlare med batterier från mataffären, men den använder sig av en teknik som efterliknar batteridrift för att hålla nere störningarna.

/ 05.03.2010 - 13:56
Batteridriven D/A-omvandlare från Bel Canto

belcantodac3
Bel Canto gör verkligen lättmöblerad hifi. Men de små förstärkarna, CD-spelarna och D/A-omvandlarna är inga småttingar när det gäller ljudkvalitet, det har vi tagit reda på i ett lyckat test.

Men med DAC3.5 är det första gången de försöker sig på en egenutvecklad Virtual Battery Power-strömförsörjning. Den fungerar så att en isolerad strömförsörjning uppför sig som om den vore driven av batterier, bortkopplad från elnätet, så att man slipper störningar och interferens i omvandlarens 24 bit/192 kHz-signalbehandling. Som är kapabel att leverera en dynamik på 126 dB med marginellt brus.

Omvandlaren i DAC3.5 arbetar med 192-kHz sampling och 24-bitars upplösning oberoende av ljudkälla och har fem ingångar för digitala ljudkällor, balanserade utgångar och en 24-bitars digitalstyrd volymkontroll.

Bel Canto DAC3.5 finns med svart eller silverfärgad front.

www.plaudio.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top