Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Audiovector uppgraderar till Ki3

De smala och små högtalarna i Audiovectors K3-serie har uppgraderats till Ki3-versioner och fått bättre filter och element.

/ 08.10.2009 - 09:08
Audiovector uppgraderar till Ki3

audiovectorki3signature
Golvhögtalaren i Ki3-serien känns enkelt igen på den diskreta sockeln och det smala utförandet. Audiovector har arbetat med att optimera dämpningen på insidan och använt sig av sin Dynamic Feed Forward-princip i delningsfiltret för att öka högtalarnas effektivitet.

Enligt Audiovector är effektiviteten förbättrad med 75 procent så att de är enklare att driva för förstärkarna. Förluster i delningsfiltret är nämligen ett problem som gör att förstärkaren använder mycket effekt på att få upp ljudtrycket. Det är enklare och mer välljudande att leverera musiken till en mer effektiv högtalarbelastning.

Audiovector har dessutom förbättrat elementen och givit dem kraftigare magneter.

Ki3 finns i tre versioner: Standard, Super och Signature. Som vanligt kan man uppgradera en sina högtalare till modeller ovanför om man vill.

Standardversionen har alla de nya förbättringarna. Super-versionen har dessutom en laminerad front och ett ännu mer påkostat filter

Signature-versionen har laminerat bakstycke för att ge optimal stabilitet, Superstand-fot, bättre diskantinfästning samt fler förbättringar i delningsfiltret och den inre dämpningen.

Ki3-serien finns i svart ask, körsbär, lönn, rosewood och ett utförande i sammetsvitt.

Priser:
Ki3: 9 500 kr
Ki3 Super: 13 000 kr
Ki3 Signature: 16 300 kr
Sammetsvitt utförande kostar 1 000 kronor extra.

www.ljudtema.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top