Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

2.1 från Bose

Hemmabio med bara tre högtalare är populärt, eftersom man får man en bra surroundeffekt utan att ha högtalare överallt. Här är Boses nya variant.

/ 04.10.2010 - 07:21
2.1 från Bose

bose+235
Lifestyle 235 är en uppgraderad version av Boses 2.1-system med två högtalare, en bashögtalare och en kontrollcentral.

Systemet innehåller två Gemstone ES-högtalare, med tre element vardera, där det yttersta bidrar till att skapa en övertygande surroundkänsla. Högtalaren kan hängas på väggen bredvid TV:n eller sättas på stativ om det är mer praktiskt. En bashögtalare som också huserar alla förstärkarsteg ställs vid samma vägg och med den slimmade kontrollcentralen på ett lämpligt ställe är det bara att koppla in TV:n och BD-spelaren.

Kontrollenheten i Lifestyle 235 har iPod-docka som standard, FM/AM-radio samt sex ingångar för externa källor. Alla videosignaler skalas upp till HD-kvalitet (1080-upplösning) och anläggningen kan kopplas ihop trådlöst med uppemot 14 extra anläggningar som har Bose Link-mottagare.

Boses Unify-menysystem innebär att alla funktioner i anslutna källor visas på skärmen, så att man använder sig av samma överskådliga gränssnitt vilken apparat man än styr.

Det ingår en mikrofon till ADAPTiQ-kalibreringen som ser till att ljudet optimeras efter rummets akustik automatiskt.

Lifestyle 235 finns i butikerna från och med mitten av oktober och kostar 38 000 kronor.

www.bose.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top