Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Bowers & Wilkins Px7 S2e

B&W:n huippukuulokkeiden edellisen sukupolven malli tarjosi luokkansa parasta sointia, mutta uusi Px7 S2e on sitäkin parempi.

/ 30.10.2023 - 10:12
Bowers & Wilkins Px7 S2e

Bowers & Wilkins on poistanut mallistostaan Px7 S2 -sankakuulokkeet, jotka olivat oman hintaluokkansa parhaat. Nyt mallin korvaa uusi Px7 S2e, jonka lopun e-lisä on lyhenne sanasta evolved. Kuulokkeet ovat siis aika lailla samat kuin ennenkin: samat elementit, samat koodekit, sama akunkesto, sama ulkonäkö ja sama istuvuus. Jopa Android-pikayhdistäminen oli jo edellismallissa, joten kaiken kaikkiaan e-malli ei tarjoa sinänsä juurikaan uutta.

Uutta sen sijaan on digitaalinen prosessori eli DSP, joka on tehokkaampi ja edistyksellisempi kuin viimeksi.Luulen, että B&W on vaihtanut parempaan DSP:hen ennen kaikkea tulevaisuusvarmuuden nimissä. Kuulokkeisiin voi myöhemmin päivittää vaikkapa Dolby Atmos -äänen.

Äänenlaatu

Sointi on taattua Bowers & Wilkinsia. Musiikki on ihastuttavan lämmintä ja silti dynamiikoiltaan tarkkaa. Transienteissa piisaa vauhtia, ehkä jopa paremmin kuin ennen.  Sony WH-1000XM5 kuulostaaa melko harmaalta tähän verrattuna.

Kitara soi kauniisti ja laulu ilmavasti. Kuulokkeet toistavat Bruce Springsteenin raspin hyvin mutta ei päästä laulua hallitsemaan. Kaikki äänimaiseman rakennuspalikat saavat ansaitsemansa huomion, joten voi itse päättää, mihin haluaa keskittyä.

Yhteenveto

Px7 S2e tarjoaa todella mukavaa istuvuutta, premium-laatua ja äänenlaatua, johon harva yltää – ellei siirry kalliimpiin hintaluokkiin. Jos antaa äänenlaadulle enemmän arvoa kuin vastamelulle (joka sekin on tässä oikein hyvää), on B&W Px7 S2e varmastikin tämän hetken paras kuulokemalli omassa hintaluokassaan.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top