Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Kaupallinen yhteistyö: Marshall Motif II A.N.C

Marshall Motif II A.N.C. – stadionkonsertin ääntä pienestä paketista

- Julkaistu 14.09.2023 - 08:45
Marshall Motif II A.N.C

Sulje silmäsi ja muistele mahtavimpia konserttikokemuksiasi: tiheää ilmapiiriä, kauan odotettujen idolien näkemistä lavalla – ja massiivista ääntä, joka vyöryy päälle ja sisuskaluihin asti. Ehkä näet muistoissasi myös mustan klassikkovahvistimen, jonka etupaneelissa komeilee kursiivilla Marshall. Isojen konserttien valtavan, kovan ja puhtaan äänen takana ovat nimittäin usein Marshallin vahvistimet – ja ovat olleet siitä lähtien, kun brittivalmistaja toi markkinoille ensimmäisen kitaravahvistimensa vuonna 1962. Marshalliin ovat luottaneet vuosien varrella niin Jimi Hendrix, AC/DC, Guns’n’Roses, Muse, Blur, Slayer kuin lukuisat muutkin rockin ja popin suuruudet.

1
dsa

Isoa ääntä voi kuitenkin saada pienemmästäkin paketista. Marshall on viime vuosina niittänyt mainetta niin arkea kuin juhliakin ilostuttavilla langattomilla kaiuttimillaan sekä täyslangattomilla Motif-nappikuulokkeillaan. Nyt yritys esittelee kuulokkeista seuraavan sukupolven uutuuden: Motif II A.N.C. tuo tunnistettavan Marshall-soinnin suoraan korviin.

Motif II A.N.C. tarjoaa tähän ainutlaatuisen ratkaisun BT LE Audion muodossa: se on tulevaisuusvarma teknologia, joka toistaa musiikin mahdollisimman uskollisesti alkuperäisäänitykselle.

Ja sehän on eturivin sointia, kuten Marshall itse kuvaa.

Konserteissa eturiviläisethän pääsevät nauttimaan täyteläisestä ja tiiviistä tunnelmasta, ja samaan tunnelmaan pääsee Motif II A.N.C -kuulokkeilla, jotka on muotoiltu sopimaan kaikkien korville. Vastamelun ansiosta mikään ulkopuolelta tuleva ääni ei pääse sotkemaan Marshall-sointia – olipa sitten ruuhkajunassa tai leikkaamassa nurmikkoa. Ja jos haluaa vaihtaa pari sanaa jonkun kanssa, saa ympäristöäänillä päästettyä ulkopuoliset äänet sisään. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta kuulokkeet korvissa voi toki myös puhua puheluita.

2
dsa

Langattomat kuulokkeet ovat eittämättä näppärät, mutta Bluetooth tunnetusti heikentää äänenlaatua, kun signaali lähetetään puhelimesta kuulokenappiin. Marshall Motif II A.N.C. tarjoaa tähän ainutlaatuisen ratkaisun BT LE Audion muodossa: se on tulevaisuusvarma teknologia, joka toistaa musiikin mahdollisimman uskollisesti alkuperäisäänitykselle. Musiikin tai leffojen striimaus kuulostaa siis BT LE Audion ansiosta mahtavan autenttiselta!

Mukaansatempaavan äänen parissa viettää mielellään vaikka tuntikausia, joten mittava akunkesto tulee tarpeeseen. Kuulokenapeista soittoaikaa saa kuusi tuntia, ja sujauttamalla napit välillä takaisin latauskoteloonsa saa yhteensä 30 tuntia soittoaikaa. Pikaisella vartin latauksella kuulokkeet jaksavat taas tunnin verran.

3
dsa

Marshall ei tyydy hiomaan vain Motif II A.N.C. -kuulokkeistaan täydellisiä, vaan myös sovelluksen ominaisuuksiin ja toiminnallisuuteen on panostettu. Vastuullisuus on tietysti sisäänrakennettua – jopa niin konkreettisesti, että kuulokenappien ja latauskotelon materiaaleista 70 % on kierrätettyä muovia, joka on kerätty muiden muassa vanhoista elektroniikkalaitteista ja vesipulloista. Pitkän akunkeston ansiosta kuulokkeiden virrankulutus on vähäistä.

4
dsa

Vaikka äänenlaatu onkin kuulokkeiden tärkein ominaisuus, ei tyylikäs muotoilu toki ole haitaksi. Marshallin hengen tuntee heti, kun ottaa latauskotelon käteensä. Tutulla logolla varustettu kotelo kumartaa klassisten vahvistimien ja kaiuttimien muotoilulle. Kummassakin kuulokenapissa komeileva M-kirjain kertoo lähellä oleville, että tälle käyttäjälle kelpaa musiikkia kuunnellessa vain kaikkein paras laatu.

Aina ei nimittäin pääse kaikkiin kiinnostaviin konsertteihin. Mutta Marshall Motif II A.N.C. tuo stadionkonserttien äänen silti luoksesi – eikä anna ulkomaailman häiritä elämystä.

LB Ääni & Kuva Marketing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Parempaa ääntä olohuoneeseen

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Scroll to Top