Tutustumistarjous Disney+ -palveluun

Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!

Kun elokuvateattereihin ei ole tunkua näin pandemia-aikaan, ovat netin suoratoistopalvelut saaneet aikamoisen kasvupyrähdyksen tänä vuonna. Netflix on kertonut kasvunsa olleen ennätyslukemissa sitten viime maaliskuun, ja Disney on jo ilmoittanut julkaisevansa vuoden odotetuimpiin kuuluvan Mulanin suoraan omassa Disney+-palvelussaan.

Disney+ lanseerattiin viime vuoden marraskuussa Yhdysvalloissa, ja vajaassa vuodessa palvelu on ehtinyt kerryttää jo 60 miljoonaa tilaajaa.

Suomessa Disney+ aukeaa 15.9., mutta palvelu on nyt ennakkotilattavissa. Disney tarjoaa ennakkotilaajan etuna palvelun ensimmäisen vuoden hintaan 59,90 €, eli kuukausihinnaksi muodostuu varsin edullinen 4,99 €. Normaaliksi vuosihinnaksi ilmoitetaan 69,90 € eli 5,80 € kuukaudessa.
Tutustumistarjous on voimassa 14.9. saakka.

Disney+:n isoin vetonaula on animaatioon perustuva näytelmäelokuva Mulan, jonka kertakatseluhinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 30 dollaria. Kuva: Disney

Palvelun avautuessa tarjolla tulee olemaan yli 25 Disney+-alkuperäistuotantoa, joihin lukeutuu muun muassa tuottaja-käsikirjoittaja Jon Favreaun luoma Star Wars -sarja The Mandalorian sekä High School Musical: The Musical: The Series, joka antaa tutulle konseptille raikkaan käsittelyn ja tarjoaa esimerkiksi yhdeksän uutta kappaletta sekä fanien suosikit alkuperäisestä elokuvasta.

Lisäksi lanseerausvaiheessa katsottavana tulee olemaan lukuisia muitakin kiintoisia sarjoja, kuten kaksi Emmy-palkittua sarjaa: The World According to Jeff Goldblum esittelee hämmästyttäviä arjen ilmiöitä ja The Imagineering Story kertoo Disneyn huvipuistojen taustalla työskentelevien luovien tekijöiden tarinoita.

mainos

Lue myös

Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.
Näitä televisiomalleja kannattaa metsästää Black Friday -tarjouksista!
Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, ja tätä kaikkea siltä sopii odottaa.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, mutta miten sitä katsotaan? Listasimme palvelua tukevat laitteet.
Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!
Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.
Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös