Tutustumistarjous Disney+ -palveluun

Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!

 itemprop

Kun elokuvateattereihin ei ole tunkua näin pandemia-aikaan, ovat netin suoratoistopalvelut saaneet aikamoisen kasvupyrähdyksen tänä vuonna. Netflix on kertonut kasvunsa olleen ennätyslukemissa sitten viime maaliskuun, ja Disney on jo ilmoittanut julkaisevansa vuoden odotetuimpiin kuuluvan Mulanin suoraan omassa Disney+-palvelussaan.

Disney+ lanseerattiin viime vuoden marraskuussa Yhdysvalloissa, ja vajaassa vuodessa palvelu on ehtinyt kerryttää jo 60 miljoonaa tilaajaa.

Suomessa Disney+ aukeaa 15.9., mutta palvelu on nyt ennakkotilattavissa. Disney tarjoaa ennakkotilaajan etuna palvelun ensimmäisen vuoden hintaan 59,90 €, eli kuukausihinnaksi muodostuu varsin edullinen 4,99 €. Normaaliksi vuosihinnaksi ilmoitetaan 69,90 € eli 5,80 € kuukaudessa.
Tutustumistarjous on voimassa 14.9. saakka.

Disney+:n isoin vetonaula on animaatioon perustuva näytelmäelokuva Mulan, jonka kertakatseluhinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 30 dollaria. Kuva: Disney

Palvelun avautuessa tarjolla tulee olemaan yli 25 Disney+-alkuperäistuotantoa, joihin lukeutuu muun muassa tuottaja-käsikirjoittaja Jon Favreaun luoma Star Wars -sarja The Mandalorian sekä High School Musical: The Musical: The Series, joka antaa tutulle konseptille raikkaan käsittelyn ja tarjoaa esimerkiksi yhdeksän uutta kappaletta sekä fanien suosikit alkuperäisestä elokuvasta.

Lisäksi lanseerausvaiheessa katsottavana tulee olemaan lukuisia muitakin kiintoisia sarjoja, kuten kaksi Emmy-palkittua sarjaa: The World According to Jeff Goldblum esittelee hämmästyttäviä arjen ilmiöitä ja The Imagineering Story kertoo Disneyn huvipuistojen taustalla työskentelevien luovien tekijöiden tarinoita.

mainos
Lisää
Keskustelu

Lue myös

Mitä Huaweista on jäljellä vuoden päästä?

Mitä Huaweista on jäljellä vuoden päästä?

Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.

Langatonta jalustakaiutinta – Edullista mutta hyvää ääntä

Langattomien kaiuttimien

Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.

Vastamelun valtaistuinpeli – langatonta vastamelukuuloketta

Vastamelun valtaistuinpeli

Kuka tekee parhaat vastamelukuulokkeet? Uusia ehdokkaita kisaan ilmoittautuu jatkuvasti, mutta haastavatko ne viime vuoden valtiaan?

ASUS Zenfone Max Pro (M2) julkaistaan Suomessa!

Ällistyttävä akkukesto, enemmän tehoa ja parempi kestävyys

Gigantin Black Friday -tarjoukset

Kunnon ääni vaatii kunnon vahvistimen

Hyvätkään kaiuttimet eivät ilahduta, jollei vahvistin yllä tehtävänsä tasalle. Tässä ovat parhaat vahvistimet, jotka testasimme tänä vuonna.

Musiikkielämyksen lähteillä

Monet kasvavat nykyään ilman suhdetta fyysisiin medioihin. Elokuvat ja televisiot katsotaan ja musiikkia kuunnellaan kännyköistä ja tableteista, eikä fyysiselle soittimelle enää ole tarvetta.

Vieritä ylös