ASUS Zenfone Max Pro (M2) julkaistaan Suomessa!

Ällistyttävä akkukesto, enemmän tehoa ja parempi kestävyys

 itemprop

Lehdistötiedote

Enemmän viihdettä

ASUS julkaisee tänään uuden Zenfone Max Pro:n (M2) – edullisempi ja uudistettu seuraaja suositulle M1 -mallille. Uudessa M2:ssa on mahtava akkukesto, parempi kestävyys ja uudistetut kamerat.

Suunniteltu näyttämään upealta, sen kuorta koristaa uusi Wave-viimeistely. Puhelimessa on myös kätevä kolmipaikkainen korttitelakka, johon saat kaksi sim-korttia ja microSD-kortin, jolla voit laajentaa muistia jopa 2TB asti.

Zenfone Max Pro (M2) on täydellinen puhelin, kun haluat uppoutua pelaamaan tai katselemaan suosikkisarjaasi, kun haluat enemmän viihdettä.

Akkukeston kuningas: Jopa kaksi päivää käyttöä ilman latausta 5000mAh akulla.

Tehokkuutta ja tuplakamera: Nopeaa ja responsiivista tehoa Qualcomm Snapdragon 660 mobiilialustalla ja 6GB RAM:ia.

mainos

Kestävä, reunaton näyttö: Suuri 6.3 tuuman FHD+ näyttö viimeisimmällä Corning® Gorilla® Glass 6-lasilla antaa 2x paremman iskunkeston kuin edeltäjänsä

mainos

Paremmat kamerat: Tupla AI-kamerat valoherkällä Sony® IMX486 sensorilla

Stock Android: Puhdas Android-versio ilman ylimääräistä nopeaan, älykkääseen ja tuttuun Android elämykseen

(Foto: Produsenten)

Akkukeston kuningas

Ylivoimainen akkukesto määrittää Zenfone Max-sarjaa, ja huolimatta puhelimen virtaviivaisesta designista, Zenfone Max Pro:ssa on pitkäkestoinen, valtava 5000mAh akku. Jopa 35 päivää 4G-valmiutta ja 45 tuntia 3G puheaikaa, ylivoimainen akku kestää pidempään kuin ikinä. Pitkän akkukeston vuoksi käyttäjä voi huoletta unohtua pelaamaan jopa 10 keskeytyksettä, katsomaan YouTube videoita jopa 19 tunniksi tai selaamaan nettiä WiFillä jopa 23 tuntia. Zenfone Max Pro:n avulla käyttäjä päättää itse mihin käyttää aikansa – ja akkunsa.

mainos

Tehokasta suorituskykyä

Zenfone Max Pro:ssa (M2) on mahtava 14nm Qualcomm Snapdragon 660 mobiilialusta, jossa on Qualcommin AI Engine tasaiseen, responsiiviseen ja tehokkaaseen suorituskykyyn. Tämä CPU on jopa 11% nopeampi kuin Zenfone Max Pro M1 Snapdragon 636 ja graafinen suorituskyky on jopa 33% parempi antaen realistisemmat visuaalit ja 3D renderöinnin. Puhelimessa on myös 6GB RAM-muistia.

Zenfone Max Pro (M2) antaa vaivatonta tehoa mobiilipelaajalle ja tehokkuutta toimivaan multitaskaamiseen.

Kestävä, reunaton näyttö

Zenfone Max Pro (M2) on ensimmäinen kilpailijoidensa joukossa, joka on saanut viimeisimmän ja parhaimman Corning® Gorilla® Glass 6-lasin, joka on suunniteltu kestämään 15 perättäistä pudotusta ja on jopa 2x kestävämpi kuin edellisen sukupolven Gorilla Glass 5. Sen 2,5D-kaarretut etureunat takaavat, että Zenfone Max Pro (M2) näyttää upealta ja kestää aikaa.

Zenfone Max Pro:n (M2) reunaton korkearesoluutioinen 6.3 tuuman FHD+ (2280 x 1080) näyttö antaa entistä immersiivisemmän viihdekokemuksen. Korkealaatuinen näyttö 94% NTSC väriskaalalla, järisyttävällä 450cd/m2 kirkkaudella ja korkealla 1500:1 kontrastilla kaikki näyttää kirkkaammalta ja värikylläisemmältä.

Päivitetyt kamerat

Älykäs tuplakamerajärjestelmä Zenfone Max Pro:ssa (M2) on koko Max Pro-sarjan edistynein. Siinä on AI Scene Detection – sama kuin Zenfone 5-puhelimessa – ja se antaa käyttäjän keskittyä kuvauskohteeseen säätäen säädöt juuri oikeiksi.

Tuplakamerajärjestelmä käyttää korkearesoluutioista, erittäin valoherkkää Sony® IMX486 sensoria, jossa on jopa 1.9x valoherkkyys, ja tämä antaa Zenfone Max Pro:n (M2) kuvata mitä tahansa ja ottaa realistisempia kuvia, päivällä tai yöllä. PDAF ja EIS takaavat, että kuvasi eivät tärähdä ja hämärry kuvattaessa vapaasti ja tarkentuvat juuri kuvaamaasi kohteeseen.

(Foto: Produsenten)

Stock Android

Zenfone Max Pro:ssa (M2) on Stock Android, joka takaa että käyttäjällä on käytössään Android-versio ilman ylimääräisiä ohjelmia ja appeja. Stock Android ja valtava akkukesto on monelle Android-käyttäjälle täydellinen yhdistelmä.

Zenfone Max Pro:ssa (M2) on 8.1 Android, mutta päivittyy Android 9 Pie-käyttöjärjestelmäksi vain muutaman viikko  julkaisusta.

Hinta ja saatavuus:

Zenfone Max Pro on saatavilla 28.1 eteenpäin ja toimitusten odotetaan alkavan viikolla 5.

MSRP: Zenfone Max Pro (M2), 6 GB RAM, 64 GB tallennustilaa EUR 299

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Mitä Huaweista on jäljellä vuoden päästä?

Mitä Huaweista on jäljellä vuoden päästä?

Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.

Langatonta jalustakaiutinta – Edullista mutta hyvää ääntä

Langattomien kaiuttimien

Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.

Vastamelun valtaistuinpeli – langatonta vastamelukuuloketta

Vastamelun valtaistuinpeli

Kuka tekee parhaat vastamelukuulokkeet? Uusia ehdokkaita kisaan ilmoittautuu jatkuvasti, mutta haastavatko ne viime vuoden valtiaan?

ASUS Zenfone Max Pro (M2) julkaistaan Suomessa!

Ällistyttävä akkukesto, enemmän tehoa ja parempi kestävyys

Gigantin Black Friday -tarjoukset

Kunnon ääni vaatii kunnon vahvistimen

Hyvätkään kaiuttimet eivät ilahduta, jollei vahvistin yllä tehtävänsä tasalle. Tässä ovat parhaat vahvistimet, jotka testasimme tänä vuonna.

Musiikkielämyksen lähteillä

Monet kasvavat nykyään ilman suhdetta fyysisiin medioihin. Elokuvat ja televisiot katsotaan ja musiikkia kuunnellaan kännyköistä ja tableteista, eikä fyysiselle soittimelle enää ole tarvetta.

Vieritä ylös