Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Tutustumistarjous Disney+ -palveluun

Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!

/ 18.08.2020 - 11:47
Tutustumistarjous Disney+ -palveluun

Kun elokuvateattereihin ei ole tunkua näin pandemia-aikaan, ovat netin suoratoistopalvelut saaneet aikamoisen kasvupyrähdyksen tänä vuonna. Netflix on kertonut kasvunsa olleen ennätyslukemissa sitten viime maaliskuun, ja Disney on jo ilmoittanut julkaisevansa vuoden odotetuimpiin kuuluvan Mulanin suoraan omassa Disney+-palvelussaan.

disney

Disney+ lanseerattiin viime vuoden marraskuussa Yhdysvalloissa, ja vajaassa vuodessa palvelu on ehtinyt kerryttää jo 60 miljoonaa tilaajaa.

Suomessa Disney+ aukeaa 15.9., mutta palvelu on nyt ennakkotilattavissa. Disney tarjoaa ennakkotilaajan etuna palvelun ensimmäisen vuoden hintaan 59,90 €, eli kuukausihinnaksi muodostuu varsin edullinen 4,99 €. Normaaliksi vuosihinnaksi ilmoitetaan 69,90 € eli 5,80 € kuukaudessa.
Tutustumistarjous on voimassa 14.9. saakka.

Mulan 1 1140x760 1 989x659 1
Disney+:n isoin vetonaula on animaatioon perustuva näytelmäelokuva Mulan, jonka kertakatseluhinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 30 dollaria. Kuva: Disney

Palvelun avautuessa tarjolla tulee olemaan yli 25 Disney+-alkuperäistuotantoa, joihin lukeutuu muun muassa tuottaja-käsikirjoittaja Jon Favreaun luoma Star Wars -sarja The Mandalorian sekä High School Musical: The Musical: The Series, joka antaa tutulle konseptille raikkaan käsittelyn ja tarjoaa esimerkiksi yhdeksän uutta kappaletta sekä fanien suosikit alkuperäisestä elokuvasta.

Lisäksi lanseerausvaiheessa katsottavana tulee olemaan lukuisia muitakin kiintoisia sarjoja, kuten kaksi Emmy-palkittua sarjaa: The World According to Jeff Goldblum esittelee hämmästyttäviä arjen ilmiöitä ja The Imagineering Story kertoo Disneyn huvipuistojen taustalla työskentelevien luovien tekijöiden tarinoita.

Tor Aavatsmark
(s. 1974): LB:n oma elokuvakriitikko ja toimitusjohtaja. Tor siirtyi LB Ääni ja Kuvaan vuonna 2005 omistamastaan mediayhtiöstä, jonka portfolioon kuului myös elokuvalehti – ja toi elokuvat mukanaan myös LB:n uutistarjontaan. Tor on koulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä mutta tuntenut olonsa aina kotoisaksi mediayhtiön johdossa.
Ääni & Kuva
Scroll to Top