Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Beurer Insect Bite Healer – helpotusta hyttysenpistoihin

Suomen kesä ja hyttyset kuuluvat yhteen – nämä laitteet lupaavat helpotusta kutinaan ja punoitukseen.

/ 14.06.2023 - 09:30
Beurer Insect Bite Healer – helpotusta hyttysenpistoihin

Kesä on ihmisen parasta aikaa, mutta siinäkin on huonot puolensa. Esimerkiksi hyttyset ja mäkäräiset. Kutisevat hyönteisenpistot häiritsevät nukkumista, ja allerginen voi saada niistä aika hurjiakin reaktioita. Beuer lupaa lievittää tuskaa pistoskohdissa uusien Bite Healer -laitteidensa avulla.

Insect Bite Healer -laitteissa on keraaminen levy, joka kuumenee ihoa vasten painaessa. Laitteissa ei siis ole kemikaaleja tai lääkeaineita, joten niiden käytön pitäisi olla turvallista myös herkkäihoisille ja raskaana oleville.

br90-main-product-side-left-v01c-beurer BR60-Long br10-main-product-on-v02-beurer
<
>
Beurer Insect Bite Healer BR90. Kuva: Beurer

Beurer ei kerro, miten tai miksi laitteet toimisivat, mutta netti osaa kertoa, että kuumuuden pitäisi hajottaa kutinaa aiheuttavat antikoagulantit ja proteiinit, joita hyönteinen pistoskohtaan erittää. Vanhan kansan kikassa pitää kuumaa lusikkaa pistoskohdassa taitaakin siis olla vinha perä! Laitteen on kuitenkin oltava nopeasti käsillä, jotta keho ei ala tuottaa puolustusmekanismina histamiineja, jotka aiheuttavat kutinan tunteen.

Insect Bite Healer -sarjaan kuuluu kolme tuotetta. BR 10 on simppelein malli, joka kulkee myös helposti mukana metsäretkillä. BR 60 ja BR 90 tarjoavat vaihtelevat hoitoajat, ja jälkimmäisessä on myös lamppu, joten se on näppärä hämärässäkin. Suositushintoja ei ole kerrottu, mutta Hintaoppaan mukaan hinnat näyttävät pyörivän 30–40 euron hujakoilla.

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ensi kesänä kokataan ulkona!

Ääni & Kuva
Scroll to Top