Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Apple MacBook Air 15″ M2

15-tuumaisella näytöllä varustettu MacBook Air on täydellinen tehokasta ja suurinäyttöistä Macia kaipaavalle.

/ 03.11.2023 - 10:09
Apple MacBook Air 15″ M2

MacBook Air 15 on kevyt ja kätevä, vaikka onkin 13-tuumaista isompi. Sen huomaa etenkin painossa, jota on 250 grammaa enemmän. Leveyttä on 4 cm enemmän. Jos siis on tottunut 13-tuumaiseen, voi 15-tuumaisen tunkeminen laukkuun olla siinä ja siinä. Sormenjälkilukijalla varustettu, taustavalaistu näppäimistö on tuttu muista MacBookeista.

Uuden M2-prosessorin ansiosta suorituskyky on kuitenkin huimasti parempaa Intel-pohjaisiin Air-malleihin verrattuna, ja testiemme mukaan M2 on myös reippaasti nopeampi kuin M1-prosessorilla varustetut edellisen sukupolven Apple Silicon -mallit.

Suorituskyky

Tehot ovat toki samaa luokkaa kuin M2-prosessorilla varustetussa 13-tuumaisessa. Geekbench 5 -testistä pisteitä tulee samantasoisesti, joskin 15-tuumaiselle hiukan enemmän. Sama testi kertoo MacBook Air 15 M2:n suoriutuvan paremmin kuin edellisen sukupolven M1-mallit, etenkin moniydinajossa.

Yhteenveto

MacBook Air 15 M2 on täydellinen Mac isoa näyttöä ja kovaa suorituskykyä kaipaavalle, joka ei kuitenkaan halua panostaa kalliimpaan Pro-malliin. Isompi näyttö mahdollistaa useampien ikkunoiden ja tehtävien samanaikaisen aukipidon, ja esimerkiksi Lightroomissa kuvien käsittelyyn on paremmin tilaa. Suorituskyky taas mahdollistaa monenlaiset työt aina 4K-videoiden luomisesta lähtien.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top