Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

Steelseriesin huippumallissa on ihan kaikki, mitä voi toivoa.

/ 01.11.2022 - 12:00
Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless venyttää pelikuulokkeille asetettuja rajoja, eikä vain laadun, vaan myös hinnan osalta. Näin kalliita pelikuulokkeita tulee harvoin vastaan. Onneksi raha on kuitenkin käytetty oikeisiin asioihin eikä kultapäällysteisiin kaapeleihin…

Nova Pro Wireless on tekniikaltaan edistyksellisin kuulokemalli, jonka olemme testanneet. Kuulokkeiden mukana tulee hallintakeskus, joka kokoaa digitaaliset ja analogiset äänilähteet yhteen ja sisältää laturin kuulokkeiden akulle. Akkuja toimitetaan kaksi, joten toista voi ladata sillä aikaa, kun toinen on käytössä – näin virta ei koskaan pääse loppumaan. Paitsi ehkä siksi aikaa, kun vaihtaa akut.

Langatonta HD-ääntä

Keskusyksikön ja kuulokkeiden välinen langaton yhteys toimii viiveettömästi, kuten pelikuulokkeilta sopii odottaakin. Ei kuitenkaan ole ihan tavallista, että ääni siirtyy  24-bittisellä/48 kHz:n HD-resoluutiolla.

Steelseries ei ole ensimmäisenä varustanut pelikuulokkeitaan vastamelulla (ANC), mutta se toimii virheettömästi ja yhdistettynä muihin ominaisuuksiin, kuten 360 asteen surroundääneen ja chat-puheen saumattomaan miksaukseen, on Steelseries Arctis Nova Pro Wireless kaikkien aikojen hienoimpia ja toimivimpia pelikuulokkeita.

Erotteleva ja puhdas ääni

Millään ei tietysti olisi väliä, jos äänenlaatu ei vastaisi varustelun muuta tasoa. Mutta niinpä se vain tekee. Ääni on erotteleva ja kirkas, ja basso syvä ja vahva mutta silti kuiva. Keskirekisteri korostuu enemmän kuin hifikuulokkeilla, mutta sointi on puhdas, joten pienetkin liikkeet erottaa pelistä hyvin. Kaiken huipuksi kuulokkeet ovat niin kauniit, että vain Bang & Olufsen pystyy parempaan. Steelseries Arctis Nova Pro Wireless on päivänselvä Vuoden parhaan pelikuulokkeen tittelin voittaja.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top