Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme: Asus ROG Flow Z13

Supertehoja tablettitietokoneesta

Asus ROG Flow Z13 on tehty pelaamiseen, mutta sopii yhtä hyvin myös numeroiden pyörittelyyn tai graafiseen työhön.

Julkaistu 01.11.2022 - 12:00
Asus ROG Flow Z13
John Hvidlykke

Asus Rog Flow Z13 ei ole perinteinen kannettava, vaan tabletti. Formaatti on tuttu esimerkiksi Microsoft Surface Pro -mallista, jonka tukijalusta ja magneettisesti kiinnitettävä näppäimistö – joka toimii myös näytön suojuksena – tarjoavat tavallisesta kannettavasta muistuttavan käyttökokemuksen.

Asus ROG Flow Z13 poikkeaa useimmista tablettimalleista siinä, että se on varustettu aivan uudella 12. sukupolven Intel Core i9 -prosessorilla. Ja se on hirmuinen! 14 ydintä ja 20 säiettä 2,5 GHz:n työskentelynopeudella (turbolla 5 GHz) tarkoittaa sellaista tehomäärää, että heikompaa hirvittää. Ainakaan me emme ole testanneet ennen mitään tällaista!

Asus ROG Flow Z13 ei ole halpa kannettava ja sen irrotettava näppäimistö on samanlainen kompromissiratkaisu kuin tällaiset pehmeät irtonäppäimistöt yleensäkin ovat. Akunkestossa ei todellakaan ole kehumista. Nämä miinuspuolet kuitenkin kalpenevat plussien rinnalla: salamannopea prosessori ja kevyemmän sarjan näytönohjain tarjoavat sellaista suorituskykyä, ettei moista ole ennen nähty näin kompaktista laitteesta! Tehojensa ansiosta Flow Z13 on kiinnostava vaihtoehto pelaajille, mutta myös graafisille suunnittelijoille, 3D-suunnittelijoille ja taulukkolaskijoille. Jos haluaa vielä enemmän graafista suorituskykyä, voi hankkia erillisen GeForce RTX 3080 -kortin ja näytön 4K-resoluutiolla. Silloin tosin hintakin tuplaantuu.

Parempaa ääntä olohuoneeseen

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Scroll to Top