Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Apple MacBook Air 13,6” M2 (2022)

Applen ultrabook on muotoiltu uudelleen ja piristynyt myös sisäpuolelta.

/ 01.11.2022 - 12:00
Apple MacBook Air 13,6” M2 (2022)

Ensimmäistä kertaa miesmuistiin Applen MacBook Air on saanut uuden designin. Hyvästi viistetyt reunat, tervetuloa uusi kevyt, linjakas ja superlitteä kannettava! MacBook Airin vuoden 2022 versiossa on toki muutakin uutta kuin ulkonäkö. Se on varustettu Applen uudella M2-prosessorilla, joka perustuu 5 nm -arkkitehtuuriin, jossa muistin kaistanleveys on jopa 100 GB/s, muistia jopa 24 GB (aiemmin 16 GB) ja graafinen suorituskyky 35 % parempi kuin aiemmin.

M2-pohjainen MacBook Air on sekä arkikäytössä että benchmark-testeissä nopeampi kuin saman hintaluokan Windows-koneet. Siltikään MacBook Airissa ei ole tuuletinta – eikä se edes kuumene.

Design muistuttaa Applen uusimpia MacBook Pro -malleja, ja ulkonäön lisäksi samankaltaisuus ulottuu myös moniin komponentteihin. Esimerkiksi webkamera on päivitetty 1080p-resoluutioiseksi, ja Airin aivan yläreunaan jatkuvaan näyttöön on tehty pieni kavennus, johon kamera on sijoitettu.

Magneettinen MagSafe-liitin on palannut, ja lisäksi MacBook Air on varustettu kuulokeliitännällä, jonka kautta voi käyttää jopa raskastehoisia, korkean impedanssin kuulokkeita. Äänestä puheen ollen, uudessa Airissa on neljä kaiutinta, jotka tukevat Apple Spatial Audiota ja Dolby Atmosta.

Yhteenveto

MacBook Air -kannettavan uusin versio on kaikilla mittareilla kaikkien aikojen paras Air-malli. Mutta tähän samaan päädymme oikeastaan joka kerta, kun uusi malli julkaistaan. Enää ei edes jaksa yllättää, että Apple lyö omat ennätyksensä.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top