Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

TCL QLED870

TCL QLED870 hakkaa kilpailijat vaikuttavalla terävyydellä ja kontrastilla. Näin hyvää hinta-laatusuhdetta harvoin näkee!

/ 30.10.2023 - 09:30
TCL QLED870

TCL on onnistunut muutamassa vuodessa vakiinnuttamaan asemansa edullisten televisiomallien valmistajana. Kiinalaismerkki on Samsungin ohella maailman suurimpia tv-valmistajia, ja etenkin sen LCD-mallit ovat suosittuja. Tällä kertaa testaamamme QLED870 on joillakin jälleenmyyjillä myynnissä nimellä C745. Kyseessä on viime vuonna testissämme menestyneen QLED860:n seuraaja, ja se on saatavilla 55–75-tuumaisina versioina.

QLED870 on varustettu Google TV -käyttöliittymällä, josta pidämme aina vain enemmän. Oleelliset sovellukset löytyvät vaivatta, ja fiksu järjestelmä oppii tuntemaan käyttäjän maun ja suosittelee sisältöjä sen mukaan.

Kuvanlaatu

TCL QLED870 on varustettu QLED-LCD-paneelilla, jossa on suora ledtaustavalaistus ja paikallinen himmennys. Tällä reseptillä TCL on onnistunut edellisen sukupolven malleissaan, mutta huomaan nopeasti, että vuoden 2023 mallia on paranneltu.

Netflixin uudessa Beckham-sarjassa päästään kurkistamaan David Beckhamin jalkapallouraan, ja sen kuvanlaatu vakuuttaa.

TCL toistaa kaiken erinomaisen kontrastin ja yksityiskohtaisuuden saattelemana. Kuva on piirun verran realistisempi ja syvempi kuin kilpailijoilla. Värit loistavat ja kirkkaat kohdat hohtavat upeasti ilman, että mikään tuntuu liioitellulta.

Myös liikkeidentoistossa on onnistuttu. QLED870 on varustettu Motion Clarity Pro-interpoloinnilla, joka tekee liikkeistä sulavalinjaisia ja samalla teräviä. Panoraamakuvaus ja nopeat liikkeet jääkiekkokaukalossa tai jalkapallokentällä näyttävät ehjiltä ja selkeiltä.

Yhteenveto

TCL tekee vaikutuksen kirkkaalla ja kontrastiltaan vahvalla kuvallaan. QLED870 yhdistää kirkkauden ja värintoiston tarkkaan paikalliseen himmennykseen, jonka ansiosta yksityiskohdat erottuvat hyvin erityyppisistä sisällöistä. Kuva on laatutuotantojen kohdalla todella herkullinen!

Googlen mainion käyttöliittymän kanssa TCL QLED870 on selvästi luokkansa paras ja ansaitsee vuoden parhaan tittelin – ja on vielä hinta-laatusuhteeltaan ennennäkemättömän hyvä!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top