Samsung Q80T

Samsungin uusi QLED-televisio Q80T on lastattu hyvillä ominaisuuksilla, loistavalla kuvanlaadulla ja kohtuullisella hinnalla.

Huippukuvaa puoleen hintaan

Jos kuvanlaatu on television tärkein kriteeri mutta budjetti ei veny mahdottoman pitkälle, on Samsungin 4K-malli Q80 oiva vaihtoehto. Paneeli QLED-teknologia on pitkälti samaa kuin Samsungin lippulaivamalleissa, mutta televisio on niitä huomattavasti huokeampi. Ehkäpä huikeaa suorituskykyä voi saada ilman henkilökohtaista konkurssiakin?

Suoratoistopalveluja Q80 tarjoaa hyvin: Netflix, Apple, Amazon, HBO, Rakuten ja Disney+ löytyvät.

Samsung Q80T:ssä on yksi HDMI 2.1, eli yhteensopivuus tulevan sukupolven pelikonsoleiden PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n kanssa on taattu.

Vahva kontrasti

Q80T on Samsungin edullisin vuoden 2020 QLED-malli suoralla taustavalaistuksella, mikä tuo kuvanlaatuun huomattavan parannuksen. Olemme testanneet Samsungin tv:n useiden kilpailijoiden rinnalla, ja Q80T tarjoaa paljon enemmän painetta kuvaan! Värit hehkuvat, tummissa kohtauksissa on hyvää syvyyttä ja yksityiskohdissa hienoa täyteläisyyttä. Q80T:n kirkkaus riittää päivänvalossa katseluun ja samalla tummimpienkin kohtien mustimmat yksityiskohdat erottuvat hyvin. Kontrasti on mielettömän vahva!

Eläväinen ääni

Samsung Q80T:ssä on pari kiintoisaa ääniominaisuutta, joista yksi on nimeltään Object Tracking Sound. Television oma ääni on harvinaisen hyvä: puhe on selkeää ja basso toistuu muhevasti. Tietysti se kuulostaa vielä paremmalta, jos siihen yhdistää Dolby Atmos -soundbarin.

Johtopäätökset

Samsungin tv on tehty HDR-sisältöjen katseluun: suora ledtaustavalaistus tekee kuvaan mahtavan kontrastin. Myös liitännät ja varustelu ovat erinomaiset. Q80T onkin premium-luokan paras ostos tänä vuonna – se on budjettimalleja hiukan kalliimpi, mutta tarjoaa vastineeksi upeaa kuvaa!

mainos
Samsung Q80T

Lue myös

Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös