Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

JBL Bar 500

JBL:n soundbar tarjoaa isoa ja vahvaa äänikuvaa todella muhkealla bassolla!

/ 30.10.2023 - 10:30
JBL Bar 500

Amerikkalainen JBL on yksi audioalan todellisista veteraaneista, joka valmistaa kaiuttimia niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Ja tietysti myös soundbareja! Uutuusmalli Bar 500 sijoittuu JBL:n soundbarmalliston keskikastiin, ja sukulaisuuden kuulee nopeasti.

JBL Bar 500

Bar 500 tukee Dolby Atmos -ääntä, mutta vain sen virtuaalista versiota. Soundbarissa ei siis ole varsinaisia ylöspäin suunnattuja korkeuskaiuttimia.

JBL tarjoaa testin suurimman subwooferin, jonka 10-tuumaisen elementin ansiosta basson sekä kuulee että tuntee!

Äänenlaatu

Vaikutuimme välittömästi JBL:n maalaaman äänimaiseman koosta. Ohi vilahtavat äänet tenhoavat hienosti ja surround tuntuu melko hyvin, vaikkei korkeuskanavia olekaan. Puhe toistuu selkeästi ja täyteläisesti kuulostaen luonnolliselta ja läsnäolevalta.

JBL Bar 500 ei pelästy toimintaakaan: Kivääri kuulostaa kivääriltä ja haulikko haulikolta. Subwoofer on tärkeässä roolissa viihdyttävyyden kannalta ja tekee äänikuvasta vahvan ja perustaltaan jykevän.

Musiikki

Kokeilimme JBL Bar 500:a myös erilaisten musiikkinäytteiden kera. Äänikuva on laaja ja laululla ja soittimilla hyvin tilaa. Basso on tarpeeksi tiukka ja tarkka toimiakseen hyvin musiikin kanssa.

Yhteenveto

JBL Bar 500 tarjoaa vahvan ja suuren äänikuvan, josta puhe erottuu selkeästi, surround tuntuu ja basso toistuu mehukkaasti. Atmos-korkeuskanavia ei ole, mutta silti erityyppiset raidat toistuvat erinomaisesti. Lisäksi kokonaisuus toimii myös musiikin kuunteluun. Ehdottomasti luokkansa parhaita soundbareja!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top