Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Sonos Beam + Sub Mini

Sonos Beam on loistava soundbar, joka muodostaa uuden Sub Minin kanssa lähes lyömättömän kokonaisuuden.

/ 01.11.2022 - 12:00
Sonos Beam + Sub Mini

Sonos Beam (Gen 2) on hintaluokkansa parhaita soundbareja, kun kaivataan hyvää tv-ääntä pieneen huoneeseen. Se on riittävän edullinen ja ennen kaikkea riittävän kompakti alle 50-tuumaisten televisioiden kumppaniksi. Tuorein Gen 2 -versio on varustettu myös Dolby Atmos -äänellä, vaikka varsinaisia korkeuskaiuttimia siinä ei olekaan. Ääni on silti oikein hyvä, vaikka perustuukin digitaaliseen äänenkäsittelyyn.

Beamin puute on kunnollinen basso. Jos subwooferiksi hankkii Sonos Subin, kokonaishinta melkein kaksinkertaistuu, sillä Sub on kalliimpi kuin itse soundbar.

Sub Mini

Onneksi Sonos viimein kuuli asiakkaiden toiveen ja toi mallistoonsa edullisemman subwooferin, Sonos Sub Minin. Se on Beamin kaveriksi paljon järkevämpi valinta kuin suuri ja kallis Sub.

Sub Mini on yhtä matalataajuksinen kuin alkuperäinenkin Sub, mutta ei yhtä tehokas. Kaappi on suljettu, mikä tekee bassontoistosta puhtaampaa.

Kun on yhdistänyt soundbarin ja subwooferin Sonosin sovelluksessa, suosittelemme tekemään TruePlay-huonekorjauksen, joka mukauttaa kaiutinten äänet tilaan sopivaksi.,

Mahtava ääni

Joku voisi väittää, että Beamille olisi pitänyt tehdä vieläkin edullisempi subwoofer kuin Sub Mini, sillä ne ovat keskenään samanhintaiset. Olemme samaa mieltä ja myös huomautimme tästä Sub Minin arviossamme. On kuitenkin pakko sanoa, että emme tiedä parempaa tuhannen euron hintaista yhdistelmää kuin Beam ja Sub Mini. Kumpikin kaiutin on niin kompakti, että mahtuvat kätevästi moneen kotiin. Laitteet ovat lisäksi helppokäyttöisiä ja tarjoavat Sonosin tuotteille tutut hyvät ominaisuudet ja monihuonesoittotoiminnot. Ja tietenkin mahtavan äänenlaadun!

Bassokaiuttimen kanssa Beam kuulostaa paremmalta kuin kalliimpi Sonos Arc omillaan. Ja kun Arcin kaveriksi hankkii Sub-kaiuttimen, on kokonaisuus todella hintava.

Sointi on kirkas ja avoin niin elokuvissa kuin musiikissakin, ja riittävän suuri äänimaisema ja äänenpaine tempaisevat katsojan nopeasti mukaan ruudun toimintaan. Mitä muuta voisi toivoa?

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top