Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

Palkitsimme

Sony Inzone H9

Hifi-asiantuntija Sony on viimein tehnyt pelikuulokkeet. Kannatti odottaa!

/ 03.11.2023 - 10:01
Sony Inzone H9

Maailmaan suurimpiin ja monipuolisimpiin elektroniikkayhtiöihin kuuluva Sony ei esittelyjä kaipaa. Pelikuulokkeita ei japanilaisjätin valikoimiin ole kuitenkin aiemmin kuulunut.

Scifi-look

Designin osalta odotukset täyttyvät heti. Kokomustien kuulokkeiden sijaan Sony on päätynyt retrofuturistiseen designiin, joka tuo mieleen Pixarin Wall-E-elokuvan EVE-robotin. Kuulokekupit ovat harmaa-valkoiset ja pyöristetyt samoin kuin sanka. Mustat pehmusteet ja valkoiset ledvalorenkaat viimeistelevät scifi-henkisen lookin. Mikrofoni on joustavan mutta melko jäykän varren päässä, ja sen saa taitettua ylös.

Sony Inzone H9 on varustettu vastamelulla, mikä on pelikuulokkeille vielä harvinaista kaikkein kalleimpia malleja lukuun ottamatta.

Mahtava ääni

Yli 75 vuoden kokemuksen omaavalla hifibrändillä pitäisi olla ymmärrystä äänenlaadusta, ja Sonylla onkin. Ääni on läsnäolevaa, puhdasta ja todella dynaamista. Dynamiikkabuusterilla saa räjähdyksiin ja laukauksiin lisäpotkua. Lisähärpäkkeiden ollessa sammutettunakin Inzone H9 kuulostaa paremmalta kuin useimmat vertailumme kuulokkeet.

Vastamelu on kiva lisä, joka antaa keskittymisrauhaa tai tuo ympäristön äänet läpi yhdellä napinpainalluksella. Vastamelu ei vaikuta äänenlaatuun mitenkään, mutta taustalle se tuo pientä suhinaa.

Yhteenveto

Sony debytoi gaming-kuulokkeiden puolella erittäin onnistuneesti. Inzone H9 on lähes kaikin tavoin napakymppi: ääni on viihdyttävä ja selkeä, ohjelmisto on testin paras ja design tyylikkäästi erilainen. Vastamelusta plussaa, vaikka se itsessään aiheuttaakin taustakohinaa.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top