Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Samsung 57 Odyssey Neo G9

Samsungin ultralaajakuvanäytön 57-tuumainen kuva tempaa mukaansa pelaamiseen aivan toisella tavalla kuin mikään muu pelinäyttö.

/ 03.11.2023 - 10:04
Samsung 57 Odyssey Neo G9

Parasta pelaamisessa ei välttämättä ole koneen tai muiden pelaajien voittaminen. Ilman mahdollisuutta tutkia aivan uutta maailmaa ei pelaaminen oikeastaan tarjoaisi kummoisia elämyksiä.

Ja jotta maailma välittyisi vetävästi, tarvitaan kunnon näyttö. Iso näyttö, johon voi uppoutua! Ja juuri sellainen on Samsung 57 Odyssey Neo G9 – nimen luku 57 viittaa ruudun tuumakokoon.

Odyssey Neo G9 on ultralaajakuvanäyttö 32:9-kuvasuhteella. Kuva on yli kolme kertaa leveämpi kuin korkea, ja 130 cm leveä kaareva näyttö kattaa vaakasuunnassa koko näkökentän.

Erikoisinta Samsungissa ei kuitenkaan ole leveys, vaan sen resoluutio. Dual-UHD on resoluutioltaan kaksi kertaa 4K (7 680 x 2 160 pikseliä). Samsungin näyttö on resoluutioltaan kaikkien aikojen aikojen kovin 32:9-näyttö.

Pelasipa sitten 3D-räiskintää, seikkailuja tai simulaattoreita, tarjoaa laajakuva kolossaalisen kokemuksen, jollaista ei muualta saa. Pelin kannalta oleellisimmat asiat tapahtuvat ehkä keskellä, mutta kun kuva jatkuu näkökentän reunoille asti, tuntuu peli aivan erilaiselta.

Yhteenveto

Jos haluaa markkinoiden siisteimmän pelinäytön, on Samsung 57 Odyssey Neo G9 tämän hetken paras valinta. Mikään muu näyttö ei tarjoa tällaista resoluutiota tällaisella nopeudella. Näytön käyttäminen edellyttää panostusta kunnon rautaan ja etenkin näytönohjaimeen. Neo G9 on niin leveä, että monet pelit eivät edes pysty suorilta käsin hyödyntämään sen kokoa ja nopeutta.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top