Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Asus ROG Ally

Käsikonsolit ottavat jättiloikan uuden Asus ROG Allyn muodossa – se murskaa kaikki kilpailijansa ja tekee mobiilipelaamisesta vakavasti otettavaa touhua.

/ 03.11.2023 - 10:05
Asus ROG Ally

Jos vilkaisee käytetyn tavaran myyntisivustoja, voi bongata lukuisia Steam Deckejä, joiden omistajat odottavat pääsevänsä käsiksi uuteen Asus ROG Allyyn.

Steam Deck haluaa olla riippumaton Windowsista. Päätös on johtanut kaatuiluun ja lastentauteihin. Aidosti yhteensopivat pelit (joita on edelleen vähän) toimivat loistavasti, mutta laite tuntuu keskeneräiseltä.

Asus ROG Ally sen sijaan ei ole kesken. Se ei yritä keksiä pyörää uudelleen, joten lopputulos on käyttäjäystävällinen ja virheetön peli-PC, joka lyö Steam Deckin mennen tullen.

Itse asiassa ROG Ally on niin hyvä, että se hakkaa suorituskyvyllään useimmat edulliset pelikannettavatkin!

Asus ROG Ally pyörii Windows 11 -käyttöjärjestelmällä, mikä on merkittävä etu. Tuttu Windows ei ole täydellinen, mutta helppo käyttää.

Asus ROG Ally on suorituskyvyltään huikea. Paitsi että se on paljon parempi kuin Steam Deck, se on jopa niin hyvä, että tätä käsikonsolia voi harkita tavallisen pelikannettavan sijaan!

ROG Ally tarjoaa useita käyttöasetuksia, kuten Silent, Performance ja Turbo. Jos lyö laitteen pistorasiaan kiinni, saa Turbo-asetuksella lisätehoja.

Käsikonsolin tai pelikannettavan hyviä puolia on tietysti mahdolllisuus ottaa laite mukaan minne vain. Se on monelle itse asiassa tärkein syy hankkia käsikonsoli.

Yhteenveto

Asus ROG Ally vie koko käsikonsolien genren jättiharppauksen eteenpäin. Se tarjoaa loistavaa vastinetta rahoille sekä muihin käsikonsoleihin että perinteisempiin kannettaviin pelitietokoneisiin verrattuna. Hinta on kohdillaan, suorituskyky mahtava ja käyttöjärjestelmä toimii mainiosti. Toivottavasti tämä on vasta ensimmäinen askel käsitietokoneiden pitkässä hinta- ja teknisessä kehityksessä.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top