Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

Palkitsimme

Acer Predator Helios Neo 16

Acer Predator Helios Neo 16 on massojen pelikannettava – kuulostaa ehkä tylsältä, mutta ei todellakaan ole sitä!

/ 03.11.2023 - 10:02
Acer Predator Helios Neo 16

Acer Predator Helios Neo 16 ei ole vuoden nopein pelikannettava. Toisaalta tämä Acerin järkikone maksaakin alle puolet raskaan sarjan pelikannettaviin verrattuna.

Nimen luku 16 viitaa 16-tuumaiseen näyttöön, mikä on hyvä kompromissikoko. Näyttö on riittävän suuri tarjotakseen hyvän elämyksen, mutta kone mahtuu silti mukavasti reppuun. Varsinkin, kun koko kannettava on suhteellisen litteä ja painaa alle 3 kg.

Nopeutta resoluution kustannuksella

Vaikka näyttö onkin iso, on resoluutio sama Full HD, joka on pitänyt valtaa pelikoneissa jo yli vuosikymmenen. Näyttö on myös melko nopea: 165 Hz:n virkistystaajuus on loistava valinta useimmille peleille. Ja sopiva pari näytönohjaimelle, joka ei – kaikella kunnioituksella – edusta markkinoiden nopeinta päätä.

Hyvä prosessori, heikko GPU

Koneen hintaan vaikuttaa eniten sen käyttämän näytönohjain. Jos kuoren alla piilisi Nvidia GeForce RTX 4090 tai RTX 4080, olisi kannettava satoja euroja kalliimpi. Helios Neo 16 tyytyy GeForce RTX 4060:aan 8 GB:n RAMilla.

Prosessori sen sijaan on huippuluokkaa: 13. sukupolven Intel Core i7-13700H 16 ytimellä ja 24 säikeellä.

Yhteenveto

Jos raha ei ole ongelma, voi ostaa koneen, joka pyörittää vaivatta mitä tahansa peliä. Meille muille, jotka joudumme pelaamiseen lisäksi miettimään sellaisia tylsiä juttuja kuin vuokraa ja ruokaa, tarjolla on Acer Predator Helios Neo 16. Halvemman hinnan vuoksi on pitänyt tehdä kompromisseja, jotka tässä on toteutettu niin, että tuloksena on useimpien tarpeet täyttävä kannettava siedettävään hintaan. Helios 16 -koneesta on olemassa myös versioita, joissa on kovempi resoluutio ja parempi näytönohjain, mutta suurin osa pärjännee tällä aivan mainiosti.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top