Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 on hyvä yhdistelmä älykkyyttä, käyttäjäystävällisyyttä ja tyylikästä designia.

/ 03.11.2023 - 10:57
Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 on tyylikäs ja aika ylellinenkin älykello. En tunne sitä lainkaan, kun pidän sitä ranteessani.

Treenaaminen Samsung Galaxy Watch 6:n sujuu vaivattomasti. Erilaisia treenivaihtoehtoja on noin 90, ja halutessaan voi luoda myös oman. Muistini on hyvä mutta lyhyt, joten olen kiitollinen siitä, että kello havaitsee treenaamiseen alkaneen silloinkin, kun unohdan itse käynnistää sen.

IP68-suojausluokitellun kello voi huuhtaista hikitreenin jälkeen hanan alla ja pukea sen jälleen raikkaana takaisin.

Älykello ei tietenkään korvaa lääkäriä, mutta se auttaa ymmärtämään omaa kehoa ja huomaamaan, milloin jokin on pielessä. Se mittaa verenpaineen, mutta vain jos saatavilla on ensin oikea verenpainemittari, jota käytetään laitteen kalibrointiin. Minulla ei ole. Kello mittaa EKG:n ja ihon lämpötilan yön aikana.

Yhteenveto

Samsung Galaxy Watch 6 on tyylikäs älykello huolettomille käyttäjille, jotka eivät muista pitää kirjaa aktiivisista minuuteistaan, askelistaan ja treeneistään. Hinta on kalliinmasta päästä, mutta kello sopii toisaalta sekä arkeen että juhlaan. Eletoiminto ei aina toimi, mutta jos sen kanssa voi elää tai jos on varaa lyhentää alkujaankin niukkaa akunkestoa 10 tunnilla käyttämällä Always On Displayta, on Samsung erittäin hyvä ja käyttäjäystävällinen hyvinvointia seuraava kello.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top