Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

OnePlus Open

OnePlus Open tekee taittuvista puhelimista järkeviä.

/ 03.11.2023 - 11:00
OnePlus Open

OnePlus Open on aikamoinen hybridimonsteri, joka todennäköisesti haastaa Samsungin taittuvanäyttöisten puhelinten kisassa, kun joulukuusen alle etsitään tänä vuonna täytettä.

Näin hyvää puhelinta en ole OnePlussalta ennen nähnyt, mutta mietin, johtuuko se siitä, että OnePlus Open on tehty yhteistyössä paljon suuremman Oppon kanssa. Molemmat yritykset omistaa kiinalainen BKK Electronics, joka on itse asiassa maailman toiseksi suurin mobiilivalmistaja ja omistaa OnePlussan ja Oppon lisäksi Realmen, Vivon ja IQOOn.

Toisin sanoen OnePlus Openin takana on sekä rahaa että kunnianhimoa, ja sen näkee heti ensisilmäyksellä.

Yhteenveto

OnePlus Open on paras koskaan testaamamme taittuvanäyttöinen puhelin. Miksikö? Saavutus on vaatinut kahta asiaa. Ensinnäkin puhelinta voi käyttää kuin mitä tahansa puhelinta, sillä etunäyttö on kuvasuhteeltaan hyvin tavallinen. Kuinka usein sitä ottaakaan puhelimen taskusta vain tarkistaakseen nopeasti jonkun jutun? OnePlus Openilla tämä onnistuu, joten taittuva näyttö on vain kiva lisäluksus eikä ärsyttävä ominaisuus, jota on jatkuvasti availtava ja suljettava, kuten Samsung Galaxy Z Fold -mallien laita. Niissäkin on kyllä etunäyttö, mutta liian kapea ollakseen käyttökelpoinen.

Toiseksi iso taittuva näyttö mahdollistaa multitaskaamisen Open Canvas -käyttöliittymän ansiosta. OnePlus on kehittänyt sen helppokäyttöisyys edellä, ja se on kunnon gamechanger taittuvien puhelinten maailmassa. Lisäksi OnePlus Open tihkuu laatua kaikilta muiltakin puoliltaan – niin rakenteen, designin, kuvanlaadun, äänenlaadun, kameran kuin suorituskyvynkin osalta. Huippulaatua kaiken kaikkiaan.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top