Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G on sekä paras että halvin.

/ 03.11.2023 - 11:02
OnePlus 11 5G

Kahden edeltäjänsä tapaan OnePlus11 on varustettu melko suurella kameramoduulilla, jota ei voi olla huomaamatta. Tänä vuonna se vain on pyöreä kantikkaan sijaan!

Muuten periaate on sama. Kameramoduuli liittyy saumattomasti puhelinta reunustavaan alumiinikehykseen. Näytön suhteen OnePlus 11 5G noudattaa Pro-edeltäjänsä linjaa. Kaareva näyttö tarjoaa veitsenterävää ja korkearesoluutioista kuvaa ja samettisen sulavan käyttäjäkokemuksen. Kirkkaus on jopa 1 300 nitiä eli puhelinta voi käyttää vaivatta myös ulkona aurinkoisella säällä.

Hasselblad on auttanut OnePlussaa kameraohjelmiston kanssa, joten kamerassa on samat ominaisuudet kuin viime vuoden Pro-mallissa. Kuvat ovat värikkäitä ja lämpimiä näyttämättä keinotekoisilta. Etenkin bokeh-kuvat ovat hyviä. OnePlus 11 5G ei ole vain salamannopea, vaan hoitelee kaikki tehtävänsä raskaita sovelluksia ja pelejä myöten ylikuumenematta. Eikä virrankulutuskaan kasva hulluksi.

Yhteenveto

Kun OnePlus ilmoitti tekevänsä tänä vuonna vain tavallisen OnePlus 11 -mallin ja jättävänsä Pro-mallin tällä kertaa välistä, suhtauduimme uutuuden menestymiseen epäilevästi. Etenkin kun OnePlussalla on ollut ongelmia löytää tasapaino hinnan sekä laadun/toimintojen/suorituskyvyn välillä.

OnePlus 11 5G on kuitenkin täysosuma. Tämä puhelinhan on aivan upea – ja vieläpä edulliseen hintaan!

Puhelin tarjoaa hyvää suorituskykyä, ison akun ja tehokkaan pikalatauksen, kirkkaan ja terävän näytön, erinomaisen Hasselbladin kameran ja markkinoiden parhaan äänenlaadun. Muotoilu on kestävää ja ylellistä. Jopa IP-suojausluokitus on kohdillaan. Ainoa miinus on langattoman latauksen puuttuminen, mutta käsi sydämellä nyt: kuinka usein sitä oikeasti tulee käytettyä?

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top