Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Google Pixel Tablet

Googlen tabletti yllättää käytännöllisyydellään, etenkin latausasemaan yhdistettynä.

/ 03.11.2023 - 10:57
Google Pixel Tablet

Googlen julkistustilaisuudessa puhuttiin siitä, miten tabletteja harvoin viedään kodin ulkopuolelle, joten niiden pitäisi olla mahdollisimman käyttökelpoisia kotona. Testin aikana tajusin, että useimmat muut tabletit viettävät suurimman osan päivästä lojuen lepotilassa pöydällä.

Siksipä Googlen idea kaiuttimena toimivasta lataustelakasta on nerokas. Kun tablettia ei käytä, sen voi napsauttaa magneeteilla kiinni lataustelakkaan latautumaan. Sen lisäksi se menee Hub Modeen, jossa voi valita, näyttääkö tabletti valokuvia, kellonaikaa vai säätietoja. Tabletti onkin Nest Hub! Kaiken lisäksi se nimittäin näyttää älykotilaitteiden ilmoituksia ja sillä voi ohjata älykotia.

Chromecastilla voi lähettää siihen videoita tai musiikkia. Toisin kuin varsinainen Nest Hub, Pixel Tablet pyörii Androidilla, joten siihen saa ladattua mitä tahansa sovelluksia ja katsella vaikkapa aamutelevisiota aamiaispöydässä. Ja kun tulee jokin kiintoisa ilmoitus tai haluaa näpytellä sähköpostin, tabletti vain napataan telakasta käteen.

Yhteenveto

Jos kyseessä olisi pelkkä tabletti, ei Pixel Tablet tekisi ihmeempää vaikutusta, sillä siinä on puutteensa ja se on oikeastaan aika keskinkertainen. Yhden neronleimauksen ansiosta se kuitenkin nousee tähteyteen ja saa Applenkin kiusaantumaan: magneettikiinnitteinen latausasema, jossa on kaiutin, on loistava. Sen ansiosta tabletista on hyötyä silloinkin, kun sitä ei aktiivisesti käytä. Lataustelakka tekee tabletista älykodin keskusyksikön ja korvaa Nest Hubin. Ihan mahtavaa!

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top