Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Suunto 9 Peak

Opi tuntemaan kehosi ja oma tasapainosi liikunnan ja levon välillä.

/ 01.11.2022 - 12:00
Suunto 9 Peak

Oman aktiivisuuden, unen laadun, stressin ja sykkeen seuraaminen on terveellisen arjen edellytys. Suunto 9 Peak mahdollistaa tämän ja paljon muuta. Älykäs fitness-kello antaa tietoa käyttäjänsä hyvinvoinnista muiden muassa päivittäisten askelmäärien, aktiivisuuden seurannan, veren happipitoisuuden ja levon tarpeen suhteen.

Suunnon sovellus antaa hyvän yleiskuvan terveydestä sekä yhteenvetoja ja kehityskäyriä, joiden avulla on helpompi löytää tasapaino treenin ja palautumisen välillä.

Fitness-ominaisuuksien lisäksi kellossa on navigointi, kompassi, 3D-lämpökarttoja ja säätiedot aktiivisen luonnossaliikkujan avuksi. Käyttämällä trackback-toimintoa ei myöskään pääse eksymään, vaan löytää varmasti paluureitin metstästä ennen auringonlaskua.

Erinomainen akunkesto ja vedenkestävyys 100 metrin upotukseen saakka tekevät 9 Peak -kellosta uskollisen kumppanin aktiiviseen elämäntyyliin.

Suunto 9 Peak ei ole markkinoiden halvin, mutta hyödyllisten ominaisuuksiensa lisäksi se on kaunis ja tyylikkäästi muotoiltu eikä muistuta perinteistä aktiivisuusranneketta. Ulkonäkönsä puolesta se on yhtä kotonaan niin lenkkipolulla ja joogamatolla kuin töissä ja juhlissakin. Joustavan rannekkeen ansiosta se ei häiritse nukkumistakaan, joten kelloa tulee käytettyä ympäri vuorokauden, jolloin siitä saa eniten irti.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top