Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme: Google Pixel 7 Pro

Kuvankaunis Pixel

Pixel 7 Pro on Googlen referenssipuhelin, joka näyttää, miten Android 13:a kuuluu käyttää.

Julkaistu 01.11.2022 - 12:00
Google Pixel 7 Pro
John Hvidlykke

Google Pixel 7 Pro on ensimmäinen käsiimme saamamme Pixel-puhelin ja kaiken odotuksen arvoinen. Laadukkaan puhelimen aggressiivisen hinnoittelun ansiosta voidaan odottaa, että Google nappaa siivunsa Pohjoismaiden puhelinmarkkinoista. Etenkin näytön ja kolmen kameran laatu erottavat Pixel 7 Pron hintaluokkansa muista puhelimista.

Usein highend-puhelimen ja sen edullisemman mallin erona on teleoptiikka. Keskihintaisten puhelinten kohdalla tarjolla on yleensä tavallinen kamera ja digitaalinen zoom – mutta Pixel 7 Pro pistää paremmaksi ja tarjoaa erillisen teleobjektiivin aidolla 5-kertaisella suurennuksella.

Pixel 7 Pro rakentuu Googlen kehittämän G2-prosessorin ympärille. Tekoälylle optimoidun prosessorin lisäksi puhelimessa on runsaasti automaattisia toimintoja, joista osa on oikeasti todella hyviä.

Pixel 7 Pro on varustettu12 GB RAM-muistilla ja tallennustilaa on valittavana joko 128 GB tai 256 GB. Samaa luokkaa muiden vuoden 2022 lippulaivamallien kanssa, siis.

6,7-tuumainen näyttö edustaa QHD+-resoluutiota (3120 x 1140) ja sen vaihteleva virkistystaajuus on enimmillään 120 Hz. HDR-laadulla kirkkautta on 1 000 nitiä (tiukimmissa kohdin jopa 1 500 nitiä), joten näytöstä pitäisi saada hyvin selvä aurinkoisenakin päivänä. Näyttö on tällä hetkellä yksi parhaimmista, ja sillä on ilo käsitellä kuvia.

Uusien Pixel-laitteidensa avulla Google hätyyttelee Applea, mutta kukaan tuskin valitsee Pixel 7 Pro iPhone 14 Pro Maxin sijaan vain siitä syystä – mikä on harmi, sillä laatu on lähes yhtä hyvä, mutta hintaa puolet vähemmän.

Parempaa ääntä olohuoneeseen

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Scroll to Top