Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme: Apple Watch Ultra

Kello miehen makuun

Apple Watch Ultra on parempi kuin yksikään muu markkinoilla oleva älykello.

Julkaistu 01.11.2022 - 12:00
Apple Watch Ultra
Peter Gotschalk

Tehtyään vuodesta toiseen vain pieniä päivityksiä älykelloihinsa esitteli Apple tänä vuonna vihdoin jotain uutta. Apple Watch Ultra on toiminnoiltaan ja käyttöjärjestelmältään sama kuin Apple Watch Series 8, mutta suurempi, kestävämpi ja tehokkaampi.

Uusi älykellomalli soveltuu siis erityisen hyvin vuorikiipeilijöille, haiden kanssa sukelteleville ja laskuvarjohyppääjille. Tästä huolimatta Apple Watch Ultra on älykello, jollaisen olen aina halunnut ja minusta se on markkinoiden paras älykello. Perusteluita on useita.

Apple Watch Ultra on Applen kaikkien aikojen paras älykello. Exterme-urheiluun sopivien erikoisominaisuuksiensa – paranneltu GPS, kompassi, syvyysmittari, 100 metrin upotuksen kestävyys ja lämpötilojen sieto –20 asteesta +55 asteeseen – lisäksi kellossa on turvallisuus- ja terveysominaisuuksia, kuten Car Crash Detection, lämpömittari, paranneltu unenseurnata ja muuta. Kaikki aiemmista Apple Watcheista tutut älykkäät terveys- ja fitnesstoiminnot ovat toki myös tallella.

Eikä Apple Watch Ultran omistajan ole pakko elää erämaassa tai suorittaa triathlonia neljä kertaa vuodessa saadakseen älykellostaan parasta mahdolllista irti. Vankan rakenteen, 49-millisen ison ja jopa 2 000 nitiä kirkkaan näytön sekä entistä paremman akunkeston ansiosta tämä älykello on jokaisen miehen unelma.

 

Parempaa ääntä olohuoneeseen

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Scroll to Top