Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

Palkitsimme

Sennheiser Accentum

Sennheiser lupaa tarjota monia parhaimman kuulokemallinsa ominaisuuksia puolet halvemmassa Accentum Wireless -mallissa – ja täyttää lupauksensa!

/ 30.10.2023 - 10:05
Sennheiser Accentum

Sennheiser Accentum Wireless on varustettu 37-millisillä elementeillä, ja kuulokkeissa on Sennheiserin hybridivastameluksi kutsuma melunvaimennus, joka muodostuu kuppien aikaansaamasta passiivisesta melunvaimennuksesta ja digitaalisesti luodusta aktiivisesta vastamelusta.

 

Ympäristöäänet taas toimivat päinvastoin kuin vastamelu ja vahvistavat ulkopuolelta tulevia ääniä. Se tekee liikenteen seassa kulkemisesta turvallisempaa ja mahdollistaa nopeat sanavaihdot toimistolla tai kadulla kuulokkeita riisumatta.

Äänenlaatu

Tehdasasetuksilla basso on muhkea ja täyteläinen, ja yläpäässä on silti miellyttävää ilmavuutta. Ääni ei kaipaa sen enempää sörkkimistä, mutta tarjolla on kuitenkin viisikäyräinen taajuuskorjain. AptX HD -koodekin ansiosta saa parasta mahdollista Bluetooth-ääntä.

Sovelluksessa voi tehdä Sound Check -kuulotestin, joka mukauttaa äänen omiin mieltymyksiin sopivaksi.

Ääni on paljon parempaa kuin hinnan perusteella odottaisi, ja vastamelu lähes yhtä hyvää kuin premium-luokassa, mikä on osittain erinomaisen passiivisen melunvaimennuksen ansiota.

Yhteenveto

Sennheiser Accentum Wireless on todellinen löytö alle 200 euron hinnallaan. Äänenlaatu on erinomaista ja säädettävissä omaan makuun EQ:lla. Sointia parantaa myös aptX HD. Vastamelu on hintaan nähden hämmästyttävän hyvä, ja samalla rahalla saa vielä ympäristöäänet ja sidetone-toiminnonkin. Kuulokkeet istuvat hyvin, vaikka voivatkin pidemmän päälle alkaa puristaa silmälasien käyttäjän päätä.

Kaiken kaikkiaan vaikuttavaa vastinetta rahalle – uskomattoman hyvän hinta-laatusuhteen kuulokkeet!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top