Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Auralic Altair G1.1

Auralic Altair G1.1 yhdistää poikkeuksellisen äänenlaadun poikkeukselliseen DA-muuntimeen ja helppokäyttöisyyteen.

/ 30.10.2023 - 09:44
Auralic Altair G1.1

Musiikin erityisessä soinnissa on jotakin, joka erottaa Auralicin soittimen muista. Naimiin verrattuna Auralicilla on enemmän ilmavuutta ja näkemystä, ja basso on tiukempi ja vahvempi HiFi Rose RS150B -soittimeen verrattuna. Erot eivät tosin ole suuren suuria. Kutakin oli verrattava tarkkaan vierekkäin, jotta soittimien erot sai oikeasti selville.

Mutta kun puhutaan pienistä eroista, on tässä hintaluokassa kyse sellaisista nyansseista, jotka ovat ostajille tärkeitä.

Jan Gunnar Hoffsin Living-teoksen pianon sointi on miellyttävän syvää ja äänimaisema suuri, ilmava ja avoin. Tässä on enemmän kaikkea! Taylor Swiftin ja Bon Iverin Duetto toistuu erottelevasti, ja lauluäänet saavat suuren kontrastin toisiinsa nähden.

Bluetooth ja Wi-Fi

Soitin muistuttaa edeltäjäänsä, mutta alumiininharmaa pohjalevy tekee siitä modernimman. Pohja vaimentaa kuorta, mikä tekee Aries- ja Altair G1.1-malleista paremmat tuotteet. Sisältä löytyy uudempi ja parempi digitaalimuunnin sekä Femto-kello, jonka tarkkuus mitataan femtosekunteina. Se vaimentaa särinää vielä edeltäjää paremmin. Sekä Bluetooth että Wi-Fi ovat sisäänrakennettuina, jälkimmäinen kahden antennin muodossa. Langalliseen verkkoon voi yhdistää Ethernet-kaapelin kautta.

Yhteenveto

Auralic Altair G1.1 on luokkansa referenssiverkkosoitin. HiFi Rose on käyttäjäystävällisempi ja tarjoaa enemmän toimintoja, mutta on myös kalliimpi. Naimin soitin on samanhintainen ja hakkaa Auralicin äänenlaadussa, mutta silti Auralic Altair G1.1 on mielestämme parempi ostos tässä hintaluokassa. Yhdistelmä helppokäyttöisyyttä, liitäntöjä ja äänenlaatua on meistä vain aivan lyömätön, ja mainituista ominaisuuksista äänenlaatu on tietysti tärkein. Ei epäilystäkään: Auralic Altair G1.1 on luokkansa referenssi.

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top