Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Roborock S8 Ultra

Roborockin lippulaivamalli on markkinoiden paras ja älykkäin robotti-imuri.

/ 03.11.2023 - 10:21
Roborock S8 Ultra

Ultra-malli on Roborockin lippulaivamalli, ja S8 Pro Ultra koostuu robotin lisäksi valmistajan edistyksellisimmästä latausasemasta. Se pesee mopin käytön jälkeen, tyhjentää pölysäiliön, täyttää vesisäiliön ja tyhjentää pesuveden. Se vie tilaa kolmen irrotettavan ämpärin verran, joten veden vaihtaminen sujuu helposti. Laite myös kuivaa mopin ja latausaseman kuumalla ilmalla, mikä ehkäisee homehtumista ja haisemista.

Ennen kuin robotin lähettää siivouskierrokselleen, sen annetaan tehdä huoneista 3D-skannaus. Skannaamalla se oppii tietämään, missä huonekalut, matot, oviaukot, ovet, rappuset ja eri huoneet ovat. Se sopeutuu huoneisiin oppiessaan tuntemaan ne, ja päättää sen mukaan, mistä siivous kannattaa aloittaa ja missä järjestyksessä huoneet siivota.

Kun S8 Pro Ultra imuroi mattoja, nousee lattiamoppi 5 mm ylöspäin, jotta siihen ei tartu pölyä ja karvoja. Pestessään lattioita moppi värähtelee 3 000 kertaa minuutissa 6 newtonin paineella. Roborock kutsuu tekniikkaa nimellä VibraRise 2.0, ja S8 Pro Ultrassa on kaksi värähtelyosaa tehokkaamman lattianpesun aikaansaamiseksi.

On vaikea sanoa, onko siivoustulos uudella S8 Pro Ultralla huomattavasti parempaa kuin S7 MaxV Ultralla. Hyvää työtä se teki, mutta ei suoriutunut sataprosenttisen tyydyttävästi cola-testistämme.

Yhteenveto

Roborock S8 Pro Ultra uusi moppi ja parempi imuteho eivät ole merkittävä parannus edellisen sukupolven S7 MaxV Ultraan verrattuna, mutta vanhemman robotti-imurin omistaja huomaa vaihdossa kyllä ison eron. Toinen vaihtoehto on S8+ -malli, jonka latausasema on helpompi sijoittaa ja hintakin on halvempi. Roborock S8 Pro Ultra jatkaa menestyksekkään S7-sarjan jalanjäljissä ja on älykkäämpi ja tehokkaampi kuin ennen – ja myös kalliimpi, mutta parhaastahan joutuu aina maksamaan.

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top