Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

Palkitsimme

Roborock S7 MaxV Ultra

Huisin kallis Roborock S7 MaxV Ultra on kaikkien aikojen fiksuin robotti-imuri.

/ 01.11.2022 - 12:00
Roborock S7 MaxV Ultra

S7-sarjan MaxV-versioita on kolme: testissämme kävi MaxV Ultra, jossa on MaxV- ja MaxV Plus -mallien tapaan Lidar-kartoitus ja esteet, kuten johdot, tunnistava kamera.

Ultra-versioon kuuluu Roborockin suurin latausasema. Se täyttää robotin 200-millilitraisen vesisäiliön ja tyhjentää pölysäiliön. Se osaa jopa pestä imurin pohjassa olevan mopin.

Roborock-sovelluksesta saa aktivoitua puheohjauksen ja käskeä imuria siivoamaan vaikkapa ruokapöydän alta. Kun imuri nimittäin on pari kertaa tutustunut kotiin, se muodostaa 3D-skannauksen avulla käsityksen kodin pohjasta ja tietää, missä mikäkin huonekalu sijaitsee ja osaa erottaa sohvan pöydästä.

S7-mallin tapaan myös S7 MaxV Ultran siivousjälki on erinomaista. Siinä missä S7 jättää satunnaisia muruja, ei MaxV:n kierroksen jälkeen lattialle jää tahraakaan. Silti se ei aja lattialle jääneiden sukkien tai tohvelien yli.

Roborock S7 MaxV Ultralla on vihdoin silmät ja entistä fiksummat aivot. Se on kaikessa S7-mallia parempi, mutta toki myös tuplasti kalliimpi. Hinta johtuu muun muassa suuresta, joskin käytännöllisestä tyhjennysasemasta. Imurilla menee jonkin aikaa huoneiden ja kalusteiden opetteluun ja sen omistajalla sovellukseen tutustumiseen. Sovellus voisi olla käyttäjäystävällisempi ja nopeampi, mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että Roborock S7 MaxV Ultra on tämän hetken tehokkain, fiksuin ja varmaankin paras robotti-imuri.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top