Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Kaupallinen yhteistyö: Motorola edge 30 Pro

Kumppanisi kiihkeän arjen keskellä

Aina vain kiivaammin kiitävässä maailmassa tarvitsemme älypuhelinta, joka ei jää jälkeen.

- Julkaistu 09.01.2022 - 06:51
Motorola edge 30 Pro

Aina vain kiivaammin kiitävässä maailmassa tarvitsemme älypuhelinta, joka ei jää jälkeen. Odotamme älypuhelimemme toimivan jatkeenamme ja olevan käsillä aina, kun sitä suinkin satumme tarvitsemaan, oli kyse sitten luomisesta, kirjoittamisesta, pelaamisesta tai suoratoistosta. Siksi Motorola esittelee premium-mallistonsa uuden lippulaivamatkapuhelimen. Uusi edge 30 pro on puhelin, jossa nopeus ja suorituskyky ovat kaiken ytimessä.

Motorola edge 30 prossa on markkinoiden nopein mobiilialusta, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Sen huikean tehokkuuden ja Qualcommin kaikkien aikojen nopeimman tekoälyn avulla suosikkisovelluksesi toimivat jopa kolmesta neljään kertaa aiempaa nopeammin. Tekoäly tekee puhelimen käytöstä helpompaa ja nopeammin kaikin tavoin, olit sitten vaikkapa valokuvaamassa, pelaamassa tai hyödyntämässä laitteen liitettävyyttä. Samalla tekoäly parantaa laitteen suorituskykyä, akkukestoa ja tehokkuutta.

Älypuhelimen 6,7-tuumaisessa Max Vision OLED -näytössä on huikean nopea 144 hertsin virkistystaajuus ja sulava käyttökokemus, jonka myötä käyttäjä voi vaihtaa sujuvasti eri sovellusten välillä. Pieniviiveinen näyttö sopii upeasti myös vauhdikkaisiin ja nopeita reaktioita vaativiin peleihin. Tekoäly säätää virkistystaajuutta automaattisesti sovelluksen ja sisällön mukaan, jotta katselu- ja käyttökokemus olisi aina paras mahdollinen. Kaikki tämä salamannopeilla 5G-yhteyksillä.

Pelkkä käyttäjän vauhdissa pysyttely ei kuitenkaan riitä, vaan puhelimen on pystyttävä myös pitämään vauhtia yllä ja pitkään, kuin maratoonarin ikään. Siksi Motorola edge 30 pro on varustettu massiivisella 4800 mAh:n akulla, jonka avulla voit hyödyntää laitteen kaikkia upeita ominaisuuksia tarvitsematta olla huolissaan sen sammumisesta kesken kaiken. Ja jos akku olisikin vähissä, niin saat lisävirtaa hetkessä. Motorolan kaikkien aikojen nopeimmalla latausratkaisulla täytät akun puoleenväliin vain 15 minuutissa.

MOTOROLA EDGE 30 PRO EUROPE GALLERY SHOOT PROFESSIONAL PHOTOS 33

Ota kaikki irti jokaisesta päivästä

Matkapuhelimemme odotetaan olevan aina mukana, teemme mitä tahansa. Sen oletetaan osallistuvan ja tallentavan kaikki hetket, jotka haluamme muistaa, päivin ja öin, niin videoina kuin valokuvina. Aina tarkasti ja yksityiskohtaisesti. 

Uusi edge 30 pro tekee valokuvien ottamisesta helppoa – tekoälyn sekä Auto Smile Capture- ja Smart Composition -toimintojen avulla otat aina ammattilaislaatuisia kuvia. Low Light AI Selfie -algoritmin ansiosta otat hienoja selfieitä koska tahansa – sinun ei tarvitse hakeutua parempaan kuvauspaikkaan, vaan kamera havaitsee ympäristösi valaistuksen ja vaihtaa tarvittaessa automaattisesti hämärätilaan. Sinun ei tarvitse kuin tähdätä ja kuvata, puhelimesi tekee loput. 

Älypuhelimemme voivat tehdä paljon muutakin kuin mihin niitä yleensä käytämme. Motorola haluaakin vapauttaa niiden täyden potentiaalin langattoman liitettävyyden ja PC-yhteensopivuuden avulla.

Jos haluat enemmän hallintaa valokuvaukseesi ja päättää itse kuvausasetuksista, niin Pro Mode -tilalla saat kameraasi täyden hallinnan. Tällöin voit säätää asetuksia järjestelmäkameran tasoisesti ja muokata muun muassa valkotasapainoa, suljinnopeutta, ISO-arvoa, valotuskorjausta ja tarkennusta.

Edge 30 pro on loistava valinta myös liikkuvan kuvan ystäville. Sillä kuvatut videot täyttävät HDR10 + -standardin vaatimukset väritarkkuuden, väriasteikon, kirkkauden ja kontrastin suhteen. Kamerassa on myös vaikuttava 8K-videokuvaustarkkuus – joka kuvassa on yli 26 miljoonaa pikseliä. Se on maailman tarkin älypuhelimen videokamera.

Aina valmiina!

Älypuhelimemme voivat tehdä paljon muutakin kuin mihin niitä yleensä käytämme. Motorola haluaakin vapauttaa niiden täyden potentiaalin langattoman liitettävyyden ja PC-yhteensopivuuden avulla. Ready For -alusta kanavoi ja vapauttaa puhelimesi voiman jokapäiväisessä arjessasi, laajentaen puhelimesi kyvykkyyttä entisestään. Voit esimerkiksi pelata suosikkimobiilipelejäsi suurella televisiolla tai ulkoisella näytöllä. Ready For mahdollistaa pelikonsolimaisen kokemuksen 5G-nopeudella ja salamannopealla suorittimella. Voit myös liittää puhelimeen Bluetooth-peliohjaimen entistä mukaansatempaavampia pelielämyksiä varten.

motorola edge 30 pro Europe Basic Pack Cosmos PDP HERO

Haluatko nauttia videopuheluistasi aivan uudella tavalla? Voit siirtää kuvan ja äänen ulkoiselle näytölle tai televisiolle, jolloin keskustelukumppanisi tuntuu olevan kuin samassa huoneessa kanssasi. Ready For käyttää puhelimesi huipputarkkoja kameroita selfiekameran sijaan, joten lähettämäsi kuva näyttää vastaanottajan päässä tarkalta ja värikkäältä. Älykäs ohjelmisto osaa seurata liikkeitäsi, joten sinä ja muut keskustelijat olette aina kuvassa ja keskellä.

Voit myös yhdistää puhelimesi sovelluksineen ulkoiseen näyttöön, jolloin voit työskennellä kuin tavallisella tietokoneella konsanaan. Voit jopa käyttää Bluetooth-näppäimistöä ja -hiirtä. Luo itsellesi siisti työtila, jossa eri sovellusten ikkunat ovat kätevästi vierekkäin ja aloita työpäiväsi tehokkaasti. Kirjoita ja lähetä sähköposteja nopeammin. Käsittele kuvia ja videoita helpommin. Nauti suuremmista näkymistä.

Eikä siinä vielä kaikki – esittelimme viime vuonna Ready for PC -alustan. edge 30 pron julkaisun myötä Motorola on tuonut siihen uutta toiminnallisuutta. Uusi avustaja toimii sekä Windows 10- että 11-käyttöjärjestelmillä. Sen myötä laitteiden yhdistäminen ja halutunlaisen kokemuksen valitseminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Voit esimerkiksi käyttää kahta eri käyttöjärjestelmää samalta näytöltä, jakaa puhelimen internet-yhteyden tietokoneelle tai siirtää tiedostoja laitteiden välillä. Asiakkaamme voivat näin nostaa moniajon seuraavalle tasolle, sekä käyttää tietokonetta ja puhelinta yhtaikaa samalta näytöltä, tehokkaasti ja käytännöllisesti.

Motorolan tavoite on olla asiakkaidensa luotettu kumppani – aina valmiina palvelemaan, kun tarvitset nopeutta, suorituskykyä, luovuutta tai tuottavuutta. Sillä edge 30 pro pysyy aina vauhdissasi ja on valmiina aina kun tarvitset sitä eniten. 

LB Ääni & Kuva Marketing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Ääni & Kuva
Scroll to Top