Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Nyhet

True Wireless – Täysin langattomat nappikuulokkeet edullisesti!

Hyvästi johdot ja luottokortin vingutus – nämä kuusi kuuloketta saa edullisesti, vaikka johtoja ei olekaan.

/ 17.03.2020 - 07:16
True Wireless – Täysin langattomat nappikuulokkeet edullisesti!

Tällä hetkellä suosituimpia kuulokkeita ovat täysin langattomat nappikuulokkeet. Apple loi true wireless -tekniikasta konseptin, jota se on myynyt mielettömän hyvin aika mielettömän kalliista hinnasta huolimatta. Enää ei kuitenkaan ole pakko maksaa satasia päästäkseen johdoista eroon. Tähän testiin otimme kuusi vaihtoehtoa, jotka maksavat noin puolet esikuvastaan. Ja jotkut sitä paitsi kuulostavat paremmilta!

Ei ihme, että kansa on ottanut langattomuuden omakseen. On vain todella kätevää tökätä nappi korvaan, kun haluaa kuunnella musiikkia. Reissussa kuulokkeet eivät vie tilaa nimeksikään, eikä niiden hillitty koko ja muotoilu pilaa siistiä työasua. Ja kun lähtee lenkille, ei tarvitse häiriintyä niskaa hankaavasta johdosta. Mukavuus on pääasia!

 

Akkuvallankumous

Vielä jokin aika sitten akunkesto täysin langattomissa napeissa itsessään oli 3-6 tuntia, ja latauskotelosta sai 7-19 tuntia lisäaikaa. Arkikäyttöön se on ihan ok, mutta jos haluaa kuunnella musiikkia työmatkoilla ja vielä päivän päätteeksi salilla, voi tulla tiukat paikat. Puhumattakaan pitkistä lento- tai junamatkoista.

Nyt, vain puolen vuoden jälkeen, on kehityksessä tapahtunut dramaattinen muutos. Joko akut ovat parantuneet tai elektroniikasta on tullut energiapihimpää, mutta akunkesto napeille on 8-10 tuntia, ja latauskotelosta saa jopa 35-80 tuntia soittoaikaa! Nyt riittää virta pidemmällekin reissulle. Ja on todella mukavaa, että päivän rientoihin ei tarvitse ottaa laturia mukaan.

 

Tämän testin tuotteet

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Technics lupaa kirkkaampaa ääntä puheluihin

Edullista vastamelua

Ääni & Kuva
Scroll to Top