TESTISSÄ : LG NANO99 vs Sony ZH8

Hurja 8K-kaksintaistelu

LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?

Pari viikkoa sitten testasimme LG:n ja Sonyn pienimmät OLED-televisiot. Nyt vuorossa on uusi kaksintaistelu televisiojättien välillä, tällä kertaa highend-luokassa: LG NANO99 ja Sony ZH8 edustavat tämän hetken parhainta laatua LCD-tekniikan puolella.

Jos olohuone ei ole suuren suuri, voi tietysti pienemmän television valinta olla paikallaan. Jos kuitenkin rahat ja neliöt antavat myöten, ei koossa kannata pihistellä: isompi televisio on aina elämykseltään mukaansatempaavampi ja luo paremmin elokuvateatterin tunnelmaa omaan kotiin.

LG NANO99 Sony ZH8 front right
<
>
Sony ZH8. (Kuva: Sony)

Veitsenterävät 75-tuumaiset 8K-resoluutiolla

Korealainen LG ja japanilainen Sony yhdistetään usein kohtalaisen kokoisiin ja -hintaisiin televisioihin, mutta tällä kertaa hypätäänkin toiseen ääripäähän ja tarkastellaan lähemmin valmistajien huippumalleja. Näiden kohdalla hinta eikä tila määritä valintaa, vaan paras mahdollinen kuvanlaatu ja suorituskyky.

Veitsenterävän 8K-kuvan lisäksi molemmat televisiot on varustettu suoralla ledtaustavalaistuksella, jossa on aluekohtainen himmennys. Tekniikan ansiosta kontrasti ja kirkkaus ovat huippua. Molemmissa on myös uusimmat älyominaisuudet, videoformaatit ja liitännät. Kaikki on siis katettu mahtavaa elokuvaelämystä varten – pelaamisesta puhumattakaan!

Huippumalleja erottaa ainakin hinta: LG:n lippulaiva NANO99 maksaa 5 500 euroa, kun taas Sonyn ZH8-mallista pitää pulittaa 7 500 euroa. On tietysti tärkeää muistaa, että nämä ovat tämänhetkiset suositushinnat, jotka varmasti laskevat tulevan vuoden aikana.

Sekä Sony että LG tähtäävät huipputelevisionsa vaativalle kuluttajalle, joka haluaa jotakin todella erilaista ja tietysti kovalaatuista. Kumpi näistä onkaan parempi, ja miksi? Nyt otetaan selvää siitä!

mainos
LG NANO99 (75NANO996NA)

Jättiruutu pelaamiseen

LG:n suurin ja kaunein LCD-televisio toimii loistavasti pelaamiseen sekä elokuvien ja sarjojen katsomiseen. Ennenkuulumattoman väkevä jätti-tv!

Ääni & Kuva kiteyttää

LG NANO99:n kuva on terävä, kontrasti vahva ja musta syvää. Liitännät ovat hyvät.
Kirkkaus ei ole yhtä häikäisevä kuin joillain kilpailijoilla, eivätkä värit ole järin neutraalit.
 • Koko/tyyppi: 75-tuumainen 8K LCD
 • Resoluutio: 7680×4320 (8K Ultra HD)
 • Käyttöjärjestelmä: LG WebOS 5.0
 • Sisääntulot: 4 HDMI (2.1), 3 USB
 • Ulostulot: Optinen digitaalinen ääni, HDMI eARC
 • HDR: Dolby Vision, HDR10, HLG
 • Erityistä: A9 gen3 AI 9K-videoprocessor, Full Array Dimming Pro
 • Muut kokovaihtoehdot: 65”
 • Verkkosivusto: lg.com/fi
lisää
vähemmän

Vejl.pris 5500 €

Televisiopuolella LG tunnetaan parhaiten OLED-malleistaan. Korealaisvalmistaja on investoinut miljoonia kehittääkseen ja markkinoidakseen OLED-teknologiaa. Ei se silti sitä tarkoita, että he olisivat unohtaneet LCD-televisiot!

LG:n parhaat LCD-näytöt hyödyntävätt niin kutsuttua NanoCell-tekniikkaa saadakseen parhaan mahdollisen värisyvyyden ja kontrastin, ja NANO99 on tämän tekniikan lippulaivamalli 8K-resoluutiolla. Yli viiden tuhannen euron hintainen laite on ehdottomasti highend-luokassa – mutta silti LG:n hienoimpiin OLED-näyttöihin on vielä matkaa. Jos haluaa OLED-television 8K-resoluutiolla, saa pulittaa vielä monta sataa euroa enemmän. 75-tuumainen NANO99 maksaa murto-osan 8K OLEDista. Ja se on huomattavasti halvempi kuin Sonyn 8K LCD-huippumalli. Ehkäpä kyseessä on siis kaikin puolin edullinen ostos?

NANO99-mallissa on metallijalat, jotka sijoittuvat lähes laitteen reunoille – niinpä televisiotason on ehdottomasti oltava yhtä leveä tai leveämpi kuin television. Kuva: LG

Design

NANO99 on ilmiselvästi eri painoluokassa kuin saman brändin OLEDit. Sen huomaa jo purkauessa tv:n pakkauksesta: elektroniikka, virtalähde ja läjä ledvaloja tekevät mallista painavan ja muhkean. Näyttöä ympäröi vankka kehys, joka on harjattua metallia ja tuo lisää syvyyttää televisiolle. LG on selvästi varmistanut, että taakse sijoitetuilla ledeillä on riittävästi tilaa.

Taakse LG on tehnyt syvennyksen, johon saa halutessaan seinäkiinnikkeen. Myös liitännät on sijoitettu niin, että television saa melkein seinään kiinni. Silti tv työntyy seinästä paljon enemmän ulos kuin vaikkapa OLED GX.

Käyttö ja ominaisuudet

NANO99 toimii samalla käyttöjärjestelmällä kuin muutkin LG:n tv:t, eli WebOS:llä (5.0, joka kuuluu suosikkeihimme. Magic Remote -kosketuskaukosäädin tekee valikoiden selailusta sujuvaa. Graafinen käyttöliittymä tuntuu nykyaikaiselta, selkeältä ja helppokäyttöiseltä.

Magic Remote -kaukosäätimen kosketuslevy tekee NANO99-television käytöstä helppoa ja nopeaa. Kuva: Audun Hage

Sovellusvalikoima on oikein hyvä: Netflixin lisäksi löytyvät HBO Nordic, Amazon Prime, Rakuten, Apple TV+ ja Disney+. Television tukee AirPlayta ja Homekitia, joten sisältöjen näyttäminen Applen iOS-laitteilta onnistuu, samoin tv:n liittäminen osaksi Homekit-älykotijärjestelmää.

LG on tunnetusti ollut etunenässä päivittämässä televisioidensa liitäntöjä uusimpiin. 75NANO99-mallissa on HDMI 2.1 kahdessa neljästä HDMI-sisääntulosta. Sen ansiosta saa katsottua videoita nopeudella 8K/60 fps tai 4K/120 fps. Erinomaista verrattuna Sony ZH8:aan, jossa on vain yksi HDMI 2.1-sisääntulo.

mainos
LG-näytön input lag on huikean hyvä: mittasimme viiveeksi 17 millisekuntia. Kuva: Audun Hage

Kuvanlaatu

LG NANO99:ssä on IPS-tyypin 8K LCD -paneeli. Yleensä IPS-paneeleissa on laajempi katseukulma mutta hiukan heikompi kontrasti kuin VA-tyypin paneeleissa. Kompensoidakseen tätä LG on varustanut television ledtaustavalaistuksella ja tarkalla alueellisella valonhallinnalla (local dimming).

mainos

Yksi asia on heti tehtävä selväksi: edes tämän tason LCD-näyttö ei yllä OLEDin tasolle mustan laadussa. LG:n OLEDit voivat sammuttaa ja sytyttää joka ikisen pikselin erikseen, kun taas LCD nojaa läpivalaisuun kuvan luomisessa. On toisin sanoen väistämätöntä, että tummissa kohtauksissa ilmenee jonkun verran valovuotoa eli halo-efektiä.

LG NANO99:n kontrasti ja terävyys ovat huippuluokkaa. Kuvassa Netflixin ”Extraction” 4K- ja Dolby Vision -laadulla. Kuva: Audun Hage

Kun tämä on selvitetty, voidaankin edetä siihen, että NANO99 on LCD-televisio parhaasta päästä, mitä tulee mustaan ja valon tasaisuuteen, ja ehdottomasti paras LG:ltä näkemämme. NANO99:n kontrasti on erinomainen ja valonjakautuminen tasaista myös vaativissa ja korkea kontrastin elokuvakohtauksissa. Kirkkaus riittää katseluun niin päivänvalossa kuin illallakin. Valovoimaisuudessa se ei yllä Sony ZH8:n tasolle, mutta on samaa luokkaa kuin vaikkapa Samsung Q800T.

Vaikuttavinta 8K-televisiossa on tietenkin kuvan terävyys: LG maalaa todella yksityiskohtaisen ja saumattoman kuvan ilman tietoakaan ruuduttumisesta tai pikselikuvioista. Kuvan syvyysvaikutelma on ilmiömäinen. NANO99:n skaalaus toimii myös erittäin hyvin: jopa melko sameat HD-tallenteet näyttävät tarkoilta ja kohinattomilta.

8K-näyttö on omimmillaan aidon raakamateriaalin kanssa. LG NANO99 ottaa ilon irti YouTuben 8K-sisällöistä. Palvelussa on tarjolla runsaasti niin amatöörien kuin ammattilaistenkin kuvaamia videoita 8K-resoluutiolla, mutta harva tv-malli vielä pystyy näyttämään niitä. LG:n televisiolla näistä videoista pääsee nauttimaan parhaalla mahdollisella laadulla, ja ne näyttävätkin mahtavilta!

mainos

LG NANO99 toimii myös pelinäyttönä: Forza Horizon 4 -autopelin PC-versio pystyy hyödyntämään LG:n television korkeaa ja vaihtelevaa virkistystaajuutta (jopa 120 kuvaa sekunnissa), mikä tekee pelaamisesta tarkempaa ja pehmeämpää. Sitä paitsi pelaaminen 75-tuumaisella näytöllä on todella koukuttavaa!

Äänenlaatu

LG NANO99 on varustettu stereokaiuttimilla ja 60 watin teholla sekä Dolby Atmos -dekoodauksella. Ääni on ehdottoman hyväksyttävä: puhe on selkeää ja bassossa ja ääniefekteissä hyvää täyteläisyyttä. Silti on selvää, että vähänkään äänestä kiinnostuneet kannattaa hankkia soundbar tai kotiteatterijärjestelmä television kaveriksi. LG:n television HDMI eARC:n ansiosta äänen päivittäminen Atmos-yhteensopivaan soundbariin käy käden käänteessä.

Johtopäätökset

LG:n LCD-televisiot jäävät yleensä OLEDien varjoon. Huippumalli NANO99 on kuitenkin valonpilkahdus mallistossa: se tarjoaa yhtä hyvää kuvankäsittelyä ja laajan formaattituen kuin OLED-mallitkin, yhdistettynä terävään ja isoon 8K-kuvaan. LG:n ruutu näyttää todella hyvältä kaikenlaisen sisällön kanssa ja toimii erinomaisena pelinäyttönäkin lyhyine viiveineen ja 120 fps:n kuvanopeudella. NANO99 ei pärjää Sony ZH8:aa vastaan kirkkaudessa ja kontrastissa, mutta hintaakin on pari tonnia vähemmän – NANO99 on loisto-ostos 8K-luokassa.

Sony ZH8 (KD-75ZH8)

Veitsenterävä ja kirkas kuin mikä

Sonyn hurjin LCD-televisio tarjoaa mielettömän terävää 8K-kuvaa, mutta kaikista häikäisevin ominaisuus on kuitenkin kuvan kirkkaus!

Ääni & Kuva kiteyttää

Sony KD-75ZH8 äärimmäisen kirkas ja korkeakontrastinen LCD-televisio. HDR-videot toistuvat upeasti ja kuuluvat parhaimpiin näkemiimme!
Sony ei tue YouTuben 8K-videota, mikä rajoittaa huipputerävien sisältöjen saatavuutta. Myöskään vaihteleva virkistystaajuus (VRR) ei ole tuettu, mikä voi haitata pelaamista.
 • Koko/tyyppi: 75-tuumainen 8K LCD
 • Resoluutio: 7680×4320 (8K Ultra HD)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0
 • Sisääntulot: 4 HDMI (2.0b + 1 st 2.1), 3 USB
 • Ulostulot: Optinen digitaalinen ääni
 • HDR: Dolby Vision, HDR10, HLG
 • Erityistä: Acoustic Multi Audio -kaiutin
 • Muut kokovaihtoehdot: 65”, 85”
 • Verkkosivusto: sony.fi
lisää
vähemmän

Vejl.pris 7500 €

Sony ZH8 on japanilaisvalmistajan siistein LCD-televisio tälle vuodelle. Se on täynnä edistyksellistä tekniikkaa mukaan lukien huippumoderni 8K-kuvapnaeeli, Sonyn oma X1 Ultimate-videoprosessori ja lisäkaiuttimet, joiden ansiosta ääni on tavallista parempi. Nyt testaamamme 75-tuumaisen lisäksi saatavilla on vielä isompi 85-tuumainen versio – mutta sen hintaa ei ilkeä edes ajatella!

Sony KD-75ZH8. (Kuva: Sony)

Design

Vaikuttaa siltä, että Sony ZH8:n tapauksessa insinöörit ovat päättäneet isot linjat ennen muotoilijoiden mukaantuloa. Television rakenne on nimittäin melko paksu ja kantikas – ilme tuo mieleen melkein kuvaputkitelkkarit! Ero Samsungiin ja heidän henkäyksen ohueen Q950TS-malliin ei voisi olla suurempi. Paksuudelle on kuitenkin hyvä syy: Sony on varannut runsaasti tilaa tehokkaalle ledtaustavalaistukselle (ja sen jäähdytykselle).

Sony ZH8 side Sony ZH8 frame Sony ZH8 narrow feet Sony ZH8 rear
<
>
ZH8 on melko jyhkeä ilmestys, mutta johdot on sentään piilotettu fiksusti.

ZH8 seisoo kiiltävien metallijalkojen varassa, ja ne voi asentaa leveälle tai kapeiksi riippuen siitä, miten pitkä tv-taso sattuu olemaan. Televisio leijuu vain pari milliä tason yläpuolella, joten mahdollinen soundbar tulisi osittain kuvan eteen.

Käyttö ja ominaisuudet

Muiden Sonyn mallien tapaan ZH8 käyttää Googlen Android-käyttöjärjestelmää (versio 9.0). Yhdessä tehokkaan prosessorin ja muistikapasiteetin kanssa laitteen valikot ja sovellukset latautuvat alta aikayksikön. Google alustaan kuuluu aina runsaat sovellus- ja suoratoistovalikoimat, joista esimerkiksi Netflix ja Disney+ löytyvät valmiiksi asennettuna. Loput löytyvät helposti Google Play Storesta, johon on hiljattain lisätty myös Applen tv-palvelu.

Sonyn uudessa kaukosäätimessä on valaistut napit. Kuva: Audun Hage

ZH8:n mukana tulee Sonyn premium-kaukosäädin, joka toimii Bluetoothilla ja jonka nappeihin syttyy valo, kun säätimen ottaa käteensä. Se on paljon miellyttävämpi käyttää kuin vanha, eikä sitä edes tarvitse osoittaa suoraan televisiota kohti, kun tekee valintoja.

ZH8 tukee Google Assistant -puheohjausta, ja sisäänrakennetun Chromecastin ansiosta sisältöjen jakaminen tai striimaaminen Android-puhelimesta on helppoa. Applen käyttäjät pääsevät hyödyntämään AirPlayta ja Homekitiä, jonka avulla television ohjaus sujuu helposti, samoin kuin sisältöjen jako iPhonesta.

Sony ZH8:ssa on tuki sekä Dolby Vision HDR:lle ja tavalliselle HDR10:lle ja HLG:lle, mutta HDR10+:aa ei löydy. Netflix Calibrated Mode, joka tarjoaa studiolaatuista Netflix-kuvaa, toimii Sonyn televisiolla.

mainos

HDMI 2.1 – mutta vain yhdessä sisääntulossa

Sony ZH8 on varustettu neljällä HDMI-sisääntulolla, mukaan luettuna korkearesoluutioinen äänenpalautuskanava (HDMI eARC). Yksi niistä on HDMI 2.1 -sisääntulo, jonka vuoksi Sony markkinoi ZH8-mallia ”Ready for PlayStation 5”-televisiona – kovin monessa Sonyn 2020-mallissa ei nimittäin HDMI 2.1:ä ole. Uuden liitännän ansiosta laitteella voi näyttää 4K-videota 120 fps:n kuvanopeudella (tai 8K-videota 60 fps:n nopeudella), mikä tekee siitä vaativiin uusiin peleihin sopivan.

mainos
Input lag on peliasetuksella noin 25 millisekuntia. Kuva: Audun Hage

Sony ZH8:n viive peliasetuksella ei lyö ennätyksiä: mittasimme sen olevan noin 25 millisekuntia. Viive tippuu todennäköisesti puoleen, jos käyttää 4K/120 fps -kuvasignaalia, mutta emme pystyneet mittaamaan asiaa tarkasti. Joka tapauksessa Sonyn näytön nopeus riittää useimmille hyvin.

Vaikka Sony ZH8 on varustettu 8K-kuvapaneelilla on siinä muutama heikkous muihin tänä vuonna testaamiimme 8K-malleihin, myös LG:n kovatasoiseen kilpakumppaniin, verrattuna: televisio ei tue uutta AV1-videokoodekkia, jota tarvittaisiin YouTuben 8K-sisältöjen katselemiseen. Myöskään USB:n kautta ei voi toistaa 8K-videota, vaan ainoa vaihtoehto on käyttää HDMI-liitäntää numero 4.

Toinen mahdollinen huti pelaajia ajatellen on vaihtelevan virkistystaajuuden (VRR, Variable Refresh Rate) puuttuminen. Sen tarkoitus on estää screen tearingia nopeiden liikkeiden aikana.

Kuvanlaatu

Sonylla on jo kokemusta 8K:sta: meillä on yhä tuoreena mielessä 2019-malli Sony KD-85ZG9:n testi – siinäpä kuvaelämys, joka jätti pysyvästi jälkensä verkkokalvoillemme! Siksikin olimme uteliaita näkemään, kuinka hyvin Sony on onnistunut säilyttämään kyseisen mallin huikeaa suorituskykyä ZH8-mallissaan. Superlatiiveja ei tarvinnut odotella kauaa: ensimmäinen merkintä muistiinpanoissani on: ”miten mehukas kirkkaus!”.

mainos
Sony ZH8 toistaa ”Extraction”-elokuvan mehevän kontrastin saattelemana! Kuva: Audun Hage

Aloitimme käynnistämällä Netflixistä löytyvän Extraction-toimintaelokuvan, joka tarjoillaan kontrastiltaan vahvassa Dolby Vision HDR-formaatissa. Kun Tyler Rake (Chris Hemsworth) liikkuu Dhakassa torilla, sitten hämäriin huoneisiin ja pimeisiin maanalaisiin tunneleihin, ovat kuvat aivan ensiluokkaisia. Nämä kohtaukset ovat ennenkin tehneet meihin vaikutuksen, mutta Sony saa kirkkaat alueet todella hehkumaan. Kun aurinko paistaa taivaalla heijastuen kiiltäviin pintoihin, on kuvassa vangitseva, melkein 3D-kuvan kaltainen realistinen tunnelma.

LG NANO99:ään verrattuna ei ole epäilystäkään, etteikö Sonyllä olisi enemmän dynamiikkaa, kontrastia ja kirkkautta kuvassaan. Kuvassa on jopa enemmän ytyä kuin testaamallamme Samsung Q950TS -mallilla. Jälleen todiste siitä, että HDR herää eloon kirkkaalla ruudulla!

Kuten Sony A85, joka niin ikään käy X1 Ultimate -prosessorilla, erottuu myös ZH8 erinomaisella ja luonnollisella värintoistollaan. Värit ovat täyteläiset ja vivahteikkaat mutta eivät lainkaan ylikylläisiä tai keinotekoisia. Myös kohinanvaimennus on Sonyllä loistavaa, ja pakkaamisesta aiheutunut kohina poistetaan hienosti ilman, että pienet yksityiskohdat menevät rikki.

Myös matalaresoluutioinen video toistuu virheettömästi. Sonyn kuvaprosessori analysoi ja skaalaa HD- ja 4K-materiaalia 8K-resoluutioon käyttäen Sonyn omia 8K-datapankin algoritmeja. Sekä HD- että 4K-sisällöt näyttävät saumattomilta ja teräviltä isolla näytöllä.

ZH8 erottuu myös tarkalla valonohjauksellaan. Valo jakautuu erittäin tasaisesti koko paneelin alalle. Vinjetöitymistä ei tapahdu, kuten kävi Samsung Q950TS:n kohdalla. Alueellinen himmennys on myös erittäin tarkkaa: Sonyn ruutu voi olla yhdessä kohdassa häikäisevän kirkas ja toisissa sysimusta ilman, että valo vuotaisi tummien alueiden päälle. Tarkkuus on aivan eri luokkaa kuin LG NANO99:llä! ZH8 on myös huomattavasti tarkempi kuin Sony XH9005. Eikä ihme, sillä onhan ZH8:ssa noin 320 erikseen ohjattavaa ledvaloaluetta.

Sony tuo myös peleihin upeaa todentuntuisuutta. Vaihdamme elokuvan Forza Horizon 4 -rallipeliin, jonka kontrasti häikäisee heti! Turkoosi taivas ja autoista heijastuvat auringonsäteet näyttävät pelottavan aidoilta. Sonyn kuvankäsittely toimii mahtavasti myös peliasetuksella. Odotamme jo kovasti, miltä PlayStation 5 tulee näyttämään ZH8:n kanssa – raportoimme siitä myöhemmin.

Olemme testanneet ZH8:aa pikaisesti uuden Xbox Series X:n kanssa, joka tukee 120 fps:n kuvanopeutta. VRR-synkronoinnin puuttuminen voi kuitenkin aiheuttaa pientä screen tearing -efektiä nopeissa liikkeissä.

Missä on aito 8K-sisältö?

Kuten todettua, ei YouTuben 8K-videoita voi katsella Sony ZH8:lla. LG NANO99:ään verrattuna se on miinus, sillä YouTube on – ja varmaankin tulee olemaan vielä jonkin aikaa – harvoja alustoja, joilta löytyy kaikkea harrastelijavideoita ammattilaistuotantoihin 8K-resoluutiolla. Harmillista, että Sony on jättänyt tämän mahdollisuuden väliin.

Onneksi ZH8:n skaalaus toimii hyvin ja 4K-videot saa näkymään 8K-laadulla. Erittäin vahva kontrasti auttaa tässä myös. Kun kuvaa tarkastelee lähempää, huomaa, että LG saa esiin pienempiä yksityiskohtia pikseleistä kuin Sony.

Äänenlaatu

ZH8 on varustettu Sonyn Acoustic Multi-Audio -kaiuttimella. Se hyödyntää ylimääräistä diskanttikaiutinta, joka on strategisesti sijoitettu television kehykseen. Tekniikka tarjoaa tarkan ja immersiivisen surroundäänen. Televisiossa on tuki Dolby Atmokselle. Sonyn oma ääni on erittäin hyvä; täyteläinen ja äänikuvaltaan iso ja selkeä. Luulemme silti, että moni päätyy ostamaan erillisen soundbarin – näin laadukas kuva ansaitsee oikean surroundäänen!

Johtopäätökset

Sonyn paras LCD-televisio on eittämättä vaikuttava näky: ZH8 näyttää veitsenterävää kuvaa, jonka kirkkaus (yli 2 000 nitiä) häikäisee ja kontrasti vakuuttaa! Sony toistaa kontrastia uskottavammin kuin moni vaisummalla kirkkaudella varustettu. Kuva on niin todentuntuinen, että sitä voi melkein koskettaa! Herkku myös maksaa: 7 500 euron suositushinnallaan Sony ZH8 on kalleimpia markkinoilla olevia 8K-televisioita. Sen huomioiden on kummaa, ettei huippumallissa ole tukea AV1-koodekille, mikä estää 8K-videoiden katselun YouTubesta. Muuten ZH8 on hienoimpia testaamiamme LCD-televisioita.

Lue myös

Verkko-osaaja ja highend-kaiutinvalmistaja löivät hynttyyt yhteen ja loivat hifilaatuisen älykaiuttimen.
Etsitkö pientä mutta kaunista televisiota? Silloin Samsungin pienin The Frame -designmalli voi olla oiva valinta!
Unohda edulliset mesh-verkot – kun on kerran kokeillut Orbi AX4200:a, ei takaisin ole paluuta!
EPOS on tehnyt true wireless -kuulokkeet pelaajille, joille pelkkä Bluetooth ei riitä.
Polk Audion Magnifi Mini on pikkuinen soundbar, joka kuulostaa kokoaan suuremmalta.
AIAIAI-kuulokkeista saa juuri sellaiset kuin haluaa – sillä ne kootaan itse. Testasimme sarjan huippumallin.
Samsung HW-S67T on tehty designtelevisio Samsung Framen kumppaniksi ja muutenkin sisustukseen sopivaksi soundbariksi – ja tyylikäs se onkin. Ääni vain saisi olla parempi.
MiniLED on tämän vuoden televisiohitti: tuhansien pienien ledvalojen avulla on tarkoitus puhaltaa uutta eloa LCD-teknologiaan. Kiinalainen TCL ehtii ensimmäisten joukossa markkinoille MiniLED-mallillaan.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös