Mainos
Mainos
Mainos

HUAWEI P9 PLUS

Loka 2016Huawei P9 Plus

Edeltäjäänsä edistyneempi

Huawei P9 Plus on edellistä versiotaan suurempi ja tehokkaampi.

Kamerassa on kiinnostavia ominaisuuksia ja luovuutta ruokkiva mahdollisuuksia. Jämäkkä rakenne. Fiksuja ominaisuuksia, kuten Press Touch, joka avaa lukitun näytön sormenjälkitunnistuksella.
5,5-tuumaiseen AMOLED-näyttöön nähden Full HD -resoluutio olisi voinut olla parempikin, samoin ääni.

Huawei P9 on kiinalaisvalmistajan kunnianhimoisin kännykkälanseeraus. Kamera on kehitetty yhdessä saksalaisen klassikkovalmistaja Leican kanssa, ja puhelimesta on saatavilla kolme versiota: P9, P9 Lite ja P9 Plus. Viimeisin on sarjan suurin. Saimme vihdoin tavallista P9:ää suuremman, paremman ja kalliimman laitteen testihuoneeseemme (ensimmäinen testikappale hukkui postissa). Suurimmaksi osaksi puhelimet kuitenkin muistuttavat toisiaan.

Ulkonäöstä ja designista

Yhteisiä tekijöitä P9 Plussan ja tavallisen P9:n välillä on esimerkiksi tyylikkään minimalistinen metallikuori, joka muistuttaa huippuluokan kännykkämuotoilua. Huawei on onnistunut tekemään siitä kilpailijoitaan ohuemman ja kevyemmän. Tuntuma ei silti yllä kalliiden huippupuhelinten tasolle, ja metalli antaa hieman liikaa periksi, kun kännykkää puristaa.

Plus-malli on pikkuveljeään suurempi ja painavampi, mutta paksuus on molemmissa samat 6,98 mm.

(Kuva: Valmistaja)

 

Useimmissa sormenjälkitunnistimilla varustetuissa puhelimissa tunnistin on laitteen etupuolella – yleisimmin Home-näppäimessä – mutta P9- ja P9 Plus -malleissa lukija löytyy kännykän takakuoresta. Se toimii yllättävän hyvin, vaikka vaatikiin siis puhelimen ottamista käteen ennen kuin sormenjäljen voi lukea. iPhonen tai Android-puhelimen lukituksen voi avata kännykän lojuessa pöydällä, sillä niissä tunnistin on etupuolella.

Kameran kaksi linssiä ottavat paremmin fokusoituja kuvia, joissa myös kontrasti on parempi ja kohinaa vähemmän.

 

Kamera

P9 Plussan pääkamera on täysin sama kuin P9:n, eli puhelimen takapuolella on kaksi Leica-logolla varustettua linssiä. Toinen linssi ottaa tavallisia kuvia ja toinen ainoastaan mustavalkokuvia. Kaksi linssiä tarjoaa paremman fokusoinnin, ja yhtäaikaisesti molemmilla otetut kuvat ovat tarkempia ja niissä on vähemmän kohinaa. Myös pelkän yhden linssin käyttäminen onnistuu, jos haluaa mustavalkoisia kuvia.

Yhtä linssiä käyttämällä saa mustavalkoisia kuvia.

 

Käyttöominaisuudet on lainattu Leican kameroista, joten esimerkiksi kaikkia asetuksia voi säätää manuaalisesti. Yhteistyö Leican kanssa on ehdottomasti tuonut kuvanlaatuun parannusta, erityisesti terävyyden ja kontrastin suhteen. Kyseessä ei siis ole pelkästään Huawein kaikkien aikojen paras kamera, vaan myös vahva kilpailija markkinoiden kalliimpien laitteiden kanssa.

Ylivoimaisin kamera tämä ei kuitenkaan ole, siinä on esimerkiksi vähemmän sensoripisteitä kuin Samsung Galaxy S7 -puhelimessa.

Näytöstä

Huawei P9:n näyttö ei ole järin ihmeellinen. 5,2-tuumainen IPS-paneeli ja Full HD -resoluutio eivät missään nimessä ole huonoja ominaisuuksia, mutta Andoir-puhelinten huippupuhelimissa kilpaillaan korkeimmista resoluutioista, ja niissä on sitä paitsi OLED-näytöt.

Siksi ei olekaan yllätys, että Plus-mallissa on AMOLED-näyttö, onhan puhelin Huawein uuden sarjan lippulaivamalli. 5,5-tuumainen AMOLED-näyttö vie P9 Plussan lähemmäs kilpailijoitaan kuin P9. Näytön kontrastit ovat hyvät ja mustat erityisen hienot. Ikävä kyllä resoluutio laahaa vielä jäljessä on yhä Full HD -tasoinen.

P9 Plussassa on Press Touch -ominaisuus, joka on Huawein vastine Applen 3D Touchille. Sen myötä käyttäjä pääsee käsiksi eri ominaisuuksiin vain painamalla ruutua hieman kovempaa. Press Touch toimii kaikissa Huawein omissa sovelluksissa – tekstiviesteissä, sähköpostissa, kalenterissa, kamerassa, yhteystiedoissa ja puhelimessa – joiden aloitusnäytössä olevaa symbolia painamalla saa käyttöön erilaisia oikopolkuja. Kuvagalleriassa ominaisuutta voi hyödyntää erittäin coolin zoomin kohdalla: kun kuvaa painaa sormella, ilmestyy näkyviin suurennuslasi. Mitä kovempaa kuvaa painaa, sitä enemmän se zoomaantuu!

Muiden tekemät sovellukset eivät ikävä kyllä vielä hyödynnä Press Touchia.

Press Touchin avulla zoomaus hoituu painalluksella: mitä kovemmin painaa, sitä lähemmäksi se tulee. (Kuva: Valmistaja)

 

Äänestä

Monet valmistajat ovat viime aikoina alkaneet kiinnittää enemmän huomiota äänenlaatuun, mutta Huawei ei ole vielä hypännyt täysillä kyytiin.

Kännykässä on standardikaiutin, jolla itsellään tuskin musiikkia kuunnellaan, vaikka se toimiikin arkikäytössä erittäin hyvin. Kuulokkeiden kanssa soundi on bassovoittoinen ja volyymi voimakas, mutta keskirekisterissä kuuluu häiriötä. Kuten aina, suosittelemme nytkin, että kuunteluun hankkii paremmat kuulokkeet mukana tulevien tilalle.

Käyttömukavuudesta

Huawei kuuluu vieläkin niihin valmistajiin, joilla on oma käyttöliittymä – onneksi ja valitettavasti. Toisaalta käyttäjä voi lisätä siihen omia ominaisuuksiaan, toisaalta ANdroid-päivityksiä joutuu odottelemaan. On makuasia, tykkääkö siitä, että kaikki sovellukset löytyvät kotinäytöltä samaan tapaan kuin iPhonessa.

Huawei kehuu, ettei yhdenkään kännykän sormenjälkitunnistus avaa puhelinta yhtä nopeasti kuin P9, ja se on totta: yhdellä painalluksella näyttöön syttyy valot ja lukitus avautuu. Sormenjälkitunnistus toimii niin varmasti, että kilpailijoiden kannattaisi yrittää kopioida tämä ominaisuus Huaweilta.

Geekbench 3-benchmark.

 

Suorituskyvystä

Tällä hetkellä useimmat valmistajat käyttävät Qualcommin Snapdragon-prosessoria, mutta Huaweilla on oma Kirin-prosessorinsa. Paperilla P9 Plus on varustettu viimeisimmällä tekniikalla – jossa on täysin sama prosessori kuin P9:ssä, joskin RAM-muistia on enemmän (4 Gt) – mutta todellisuudessa nopeus laahaa muita jäljessä.

Geekbench 3:ssa single-core saa 1825 pistettä ja multi-core 6620 pistettä, mikä on aivan linjassa esimerkiksi Samsung Galaxy S7:n ja Sony Xperia X Performancen pisteiden kanssa. AnTuTu näyttää toisenlaisen tuloksen: P9 Plus saa vain 98 943 pistettä, mikä ei ole kovin hyvin verrattuna Samsung Galaxy S7:n 132 128 pisteeseen, puhumattakaan HTC 10:n huimaan 137 414 pisteeseen.

Arkikäytössä nopeus ei vaivaa, mutta P9 Plussaa ei myöskään sovi kehua salamannopeaksi.

AnTuTu-benchmark.

 

Johtopäätökset

P9 Plus on tällä hetkellä Huawein paras malli. Se ei ole yleisesti paras puhelin, mutta menee tämän päivän top 10 -listalle. P9 Plus ei ole sinänsä edullinen kännykkä, vaikka maksaakin vähemmän kuin Samsung Galaxy S7 ja iPhone 6s, ja ominaisuuksiltaan se vastaa edellä mainittuja hyvin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kylkiäisiksi tulee enemmän sisäänrakennettua muistia (64 Gt), ja säilytystilaa voi kasvattaa ulkoisen mikroSD-kortin avulla.

Fksu kamera ei ota täydellisiä kuvia joka tilanteessa, mutta luovuutta ruokkivat mahdollisuudet korvaavat puutetta. Jos ei halua törsätä omaisuutta puhelimeen mutta haluaa silti laadukkaan kameran, voimme varauksetta suositella Huawei P9 Plus -mallia.

Huawei P9 on kiinalaisvalmistajan kunnianhimoisin kännykkälanseeraus. Kamera on kehitetty yhdessä saksalaisen klassikkovalmistaja Leican kanssa, ja puhelimesta on saatavilla kolme versiota: P9, P9 Lite ja P9 Plus. Viimeisin on sarjan suurin. Saimme vihdoin tavallista P9:ää suuremman, paremman ja kalliimman laitteen testihuoneeseemme (ensimmäinen testikappale hukkui postissa). Suurimmaksi osaksi puhelimet kuitenkin muistuttavat toisiaan. Ulkonäöstä ja designista Yhteisiä tekijöitä P9 Plussan ja tavallisen P9:n välillä on esimerkiksi tyylikkään minimalistinen metallikuori, joka muistuttaa huippuluokan kännykkämuotoilua. Huawei on onnistunut tekemään siitä kilpailijoitaan ohuemman ja kevyemmän. Tuntuma ei silti yllä kalliiden huippupuhelinten tasolle, ja metalli antaa hieman liikaa periksi, kun kännykkää puristaa. Plus-malli on pikkuveljeään suurempi ja painavampi, mutta paksuus on molemmissa samat 6,98 mm. [caption id="attachment_69292" align="alignnone" width="460"] (Kuva: Valmistaja)[/caption]   Useimmissa sormenjälkitunnistimilla varustetuissa puhelimissa tunnistin on laitteen etupuolella – yleisimmin Home-näppäimessä – mutta P9- ja P9 Plus -malleissa lukija löytyy kännykän takakuoresta. Se toimii yllättävän hyvin, vaikka vaatikiin siis puhelimen ottamista käteen ennen kuin sormenjäljen voi lukea. iPhonen tai Android-puhelimen lukituksen voi avata kännykän lojuessa pöydällä, sillä niissä tunnistin on etupuolella. [caption id="attachment_69293" align="alignnone" width="460"] Kameran kaksi linssiä ottavat paremmin fokusoituja kuvia, joissa myös kontrasti on parempi ja kohinaa vähemmän.[/caption]   Kamera P9 Plussan pääkamera on täysin sama kuin P9:n, eli puhelimen takapuolella on kaksi Leica-logolla varustettua linssiä. Toinen linssi ottaa tavallisia kuvia ja toinen ainoastaan mustavalkokuvia. Kaksi linssiä tarjoaa paremman fokusoinnin, ja yhtäaikaisesti molemmilla otetut kuvat ovat tarkempia ja niissä on vähemmän kohinaa. Myös pelkän yhden linssin käyttäminen onnistuu, jos haluaa mustavalkoisia kuvia. [caption id="attachment_69294" align="alignnone" width="460"] Yhtä linssiä käyttämällä saa mustavalkoisia kuvia.[/caption]   Käyttöominaisuudet on lainattu Leican kameroista, joten esimerkiksi kaikkia asetuksia voi säätää manuaalisesti. Yhteistyö Leican kanssa on ehdottomasti tuonut kuvanlaatuun parannusta, erityisesti terävyyden ja kontrastin suhteen. Kyseessä ei siis ole pelkästään Huawein kaikkien aikojen paras kamera, vaan myös vahva kilpailija markkinoiden kalliimpien laitteiden kanssa. Ylivoimaisin kamera tämä ei kuitenkaan ole, siinä on esimerkiksi vähemmän sensoripisteitä kuin Samsung Galaxy S7 -puhelimessa. Näytöstä Huawei P9:n näyttö ei ole järin ihmeellinen. 5,2-tuumainen IPS-paneeli ja Full HD -resoluutio eivät missään nimessä ole huonoja ominaisuuksia, mutta Andoir-puhelinten huippupuhelimissa kilpaillaan korkeimmista resoluutioista, ja niissä on sitä paitsi OLED-näytöt. Siksi ei olekaan yllätys, että Plus-mallissa on AMOLED-näyttö, onhan puhelin Huawein uuden sarjan lippulaivamalli. 5,5-tuumainen AMOLED-näyttö vie P9 Plussan lähemmäs kilpailijoitaan kuin P9. Näytön kontrastit ovat hyvät ja mustat erityisen hienot. Ikävä kyllä resoluutio laahaa vielä jäljessä on yhä Full HD -tasoinen. P9 Plussassa on Press Touch -ominaisuus, joka on Huawein vastine Applen 3D Touchille. Sen myötä käyttäjä pääsee käsiksi eri ominaisuuksiin vain painamalla ruutua hieman kovempaa. Press Touch toimii kaikissa Huawein omissa sovelluksissa – tekstiviesteissä, sähköpostissa, kalenterissa, kamerassa, yhteystiedoissa ja puhelimessa – joiden aloitusnäytössä olevaa symbolia painamalla saa käyttöön erilaisia oikopolkuja. Kuvagalleriassa ominaisuutta voi hyödyntää erittäin coolin zoomin kohdalla: kun kuvaa painaa sormella, ilmestyy näkyviin suurennuslasi. Mitä kovempaa kuvaa painaa, sitä enemmän se zoomaantuu! Muiden tekemät sovellukset eivät ikävä kyllä vielä hyödynnä Press Touchia. [caption id="attachment_69295" align="alignnone" width="460"] Press Touchin avulla zoomaus hoituu painalluksella: mitä kovemmin painaa, sitä lähemmäksi se tulee. (Kuva: Valmistaja)[/caption]   Äänestä Monet valmistajat ovat viime aikoina alkaneet kiinnittää enemmän huomiota äänenlaatuun, mutta Huawei ei ole vielä hypännyt täysillä kyytiin. Kännykässä on standardikaiutin, jolla itsellään tuskin musiikkia kuunnellaan, vaikka se toimiikin arkikäytössä erittäin hyvin. Kuulokkeiden kanssa soundi on bassovoittoinen ja volyymi voimakas, mutta keskirekisterissä kuuluu häiriötä. Kuten aina, suosittelemme nytkin, että kuunteluun hankkii paremmat kuulokkeet mukana tulevien tilalle. Käyttömukavuudesta Huawei kuuluu vieläkin niihin valmistajiin, joilla on oma käyttöliittymä – onneksi ja valitettavasti. Toisaalta käyttäjä voi lisätä siihen omia ominaisuuksiaan, toisaalta ANdroid-päivityksiä joutuu odottelemaan. On makuasia, tykkääkö siitä, että kaikki sovellukset löytyvät kotinäytöltä samaan tapaan kuin iPhonessa. Huawei kehuu, ettei yhdenkään kännykän sormenjälkitunnistus avaa puhelinta yhtä nopeasti kuin P9, ja se on totta: yhdellä painalluksella näyttöön syttyy valot ja lukitus avautuu. Sormenjälkitunnistus toimii niin varmasti, että kilpailijoiden kannattaisi yrittää kopioida tämä ominaisuus Huaweilta. [caption id="attachment_69296" align="alignnone" width="460"] Geekbench 3-benchmark.[/caption]   Suorituskyvystä Tällä hetkellä useimmat valmistajat käyttävät Qualcommin Snapdragon-prosessoria, mutta Huaweilla on oma Kirin-prosessorinsa. Paperilla P9 Plus on varustettu viimeisimmällä tekniikalla – jossa on täysin sama prosessori kuin P9:ssä, joskin RAM-muistia on enemmän (4 Gt) – mutta todellisuudessa nopeus laahaa muita jäljessä. Geekbench 3:ssa single-core saa 1825 pistettä ja multi-core 6620 pistettä, mikä on aivan linjassa esimerkiksi Samsung Galaxy S7:n ja Sony Xperia X Performancen pisteiden kanssa. AnTuTu näyttää toisenlaisen tuloksen: P9 Plus saa vain 98 943 pistettä, mikä ei ole kovin hyvin verrattuna Samsung Galaxy S7:n 132 128 pisteeseen, puhumattakaan HTC 10:n huimaan 137 414 pisteeseen. Arkikäytössä nopeus ei vaivaa, mutta P9 Plussaa ei myöskään sovi kehua salamannopeaksi. [caption id="attachment_69297" align="alignnone" width="460"] AnTuTu-benchmark.[/caption]   Johtopäätökset P9 Plus on tällä hetkellä Huawein paras malli. Se ei ole yleisesti paras puhelin, mutta menee tämän päivän top 10 -listalle. P9 Plus ei ole sinänsä edullinen kännykkä, vaikka maksaakin vähemmän kuin Samsung Galaxy S7 ja iPhone 6s, ja ominaisuuksiltaan se vastaa edellä mainittuja hyvin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kylkiäisiksi tulee enemmän sisäänrakennettua muistia (64 Gt), ja säilytystilaa voi kasvattaa ulkoisen mikroSD-kortin avulla. Fksu kamera ei ota täydellisiä kuvia joka tilanteessa, mutta luovuutta ruokkivat mahdollisuudet korvaavat puutetta. Jos ei halua törsätä omaisuutta puhelimeen mutta haluaa silti laadukkaan kameran, voimme varauksetta suositella Huawei P9 Plus -mallia.
Pääsy kaikkiin Ääni & Kuvan sisältöihin | Kuukauden ilmainen tilaus | Testiarkistomme vapaa käyttö
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
-
Digitaalinen tilaus
0 €/kk1. kuukausi ilmaiseksi
Vapaa lukuoikeus lbaanijakuva.fi-sivustolle
-
Vain 5 €/kk, voit irtisanoa milloin tahansa
Bästa pris på HUAWEI P9 PLUS

Käyttöjärjestelmä: Android 6.0, EMUI 4.1

Näyttö: 5,5-tuumainen AMOLED, 1920 x 1080 (401 ppi)

Prosessori: 2,5 + 1,8 GHz Kirin 955 octa-core 64 bit

Muisti: 4 Gt RAM, 64 Gt sisäinen muisti (+ mikroSD)

Kamera: 2 x 12 Mp f/2,2 + 8 Mp f/1,9

Langattomuus: 4G/LTE, 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, Glonass

Mitat: 152,3 x 75,3 x 6,98 mm

Paino: 162 g

Akku: 3400 mAh

Hinta: 600 €

 

Lisää

Keskustelu
5 langatonta vastamelukuuloketta

Lippu hiljaiselle lennolle

Vastamelukuulokkeet vaimentavat rasittavaa melua ja tekevät pitkistä matkoista miellyttävämpiä.

5 pelinäppäimistöä

Sormi liipaisimella

Lentokonemateriaalit ja hienosäädetty mekaniikka varmistavat voiton pelissä. Otimme näppituntumaa viiteen mekaaniseen pelinäppäimistöön.

6 televisiota: 55 tuumaa + 4K + HDR

Hyvä kakkostelkkari

Tarvitsetko edullisen kakkos-tv:n? Kaupoista kannattaa nyt bongata viime vuoden malleja hyvällä alennuksella!

6 langatonta kuuloketta

Vakavasti otettavaa langatonta

Nykyajan langattomat huippukuulokkeet tarjoavat uskottavaa äänenlaatua ja mukavaa käytettävyyttä.

5 premium-pelikannettavaa

Viisi viileää

Pelaaja tarvitsee kunnon vehkeet. Otimme taistelukentälle viisi kannettavaa, jotka eivät säiky mitään tai ketään.

Edullista luksusta

Kevyen ja tyylikkään ultrabookin voi saada myös ilman kultaista luottokorttia.

6 pelihiirtä

Veitsenterävää tarkkuutta

Pelaaja on tasan yhtä tappava kuin aseensa. Testasimme kuusi tämän hetken parasta pelihiirtä.

6 langatonta kaiutinta

Luksusluokan langatonta

Kalliimpien langattomien kaiuttimien äänenlaatu lähentelee jo perinteisten kaiuttimien tasoa.

ASUS Zenfone Max Pro (M2) julkaistaan Suomessa!

Ällistyttävä akkukesto, enemmän tehoa ja parempi kestävyys

Testissä
Philips 65OLED903

Ilotulitusta silmille ja korville

Philipsin paras OLED-televisio on päässyt Bowers & Wilkinsin kaiutingurujen käsittelyyn. Lopputulos on käsittämättömän upea!

Mainos
Testissä
Dynaudio Xeo 20

Entistäkin langattomampi

Dynaudion langattomat aktiivikaiuttimet soivat miellyttävästi.

Testissä
MSi PS42 8RB-015NE

Siviilikäyttöön

MSi on lähes synonyymi pelitietokoneelle. Prestige-sarja on kuitenkin tehty ”hienoihin” toimistotehtäviin.

Testissä
Tivoli Audio Music System Home

Langatonta retroa

Tivolin radiossa on useimpien tarpeisiin sopivat ominaisuudet, mutta pari miinusta myös.

Testissä
TCL 55DP600

Edullinen yleis-tv

TCL:n televisiolla on mukava hinta, mutta käyttäjäystävällisyydestä ja äänestä on nipistetty liikaa.

Testissä
Sony KD-75ZF9

Ei ihan maalissa

Sonyn kuumin LCD-tv on kuvanlaadultaan huippu, mutta kokonaisvaikutelma ei ole ihan täydellinen.

Testissä
LG 65SK9500

Ilmiömäistä väri-ilottelua

Jösses, mitä sävyjä! LG on tunnettu tyylikkäistä OLED-näytöistään, mutta valmistajan paras LCD-televisio ei mene hukkaan sekään.

Testissä
LG OLED65W8

Eksoottinen seinäkoriste

LG:n Wallpaper-OLED on kuuminta, mitä rahalla tv-maailmassa saa! Kuva kelluu katsojan edessä, mutta hieman kömpelö soundbar tiputtaa pisteitä.

Testissä
9 älykotituotetta

Tulevaisuuden koti jo nyt

Älykkäät laitteet tekevät asumisesta mukavampaa, turvallisempaa ja hauskempaa.

Testissä
Yamaha MusicCast BAR 400 ja MusicCast 20

Laajennettava tv-ääni

Vihdoin Yamahalla on soundbar, johon voi liittää langattomat kaiuttimet! Mutta MusicCast BAR 400 on paljon muutakin.

Testissä
Yamaha TT-N503 MusicCast Vinyl 500

Langaton levysoitin

Yamaha on tehnyt oman versionsa langattomasta soittimesta - ja se ylittää kaikki odotuksemme.

Testissä
9 pelikuuloketta

Koneen korvat

Löytyyköhän kuusen alta tänä vuonna pelikuulokkeet? Sukelsimme kuulokeviidakkoon selvittääksemme mikä tällä hetkellä on jei ja mikä ei.

Testissä
Parhaat levysoittimet pikkurahalla

Tässä testissä tarkastelemme parhaita edullisia levysoittimia, jotka on helppo asentaa ja jotka sopivat myös aloittelijalle.

Testissä
6 tietokonekaiutinta

Työpöydältä kajahtaa

Hyvät kaiuttimet muuttavat tietokoneen pelikoneeksi, leffateatteriksi ja musiikkisoittimeksi.

Mainos
Testissä
Joulun 55-tuumaiset televisiot

Parhaat tv-löydöt

Suunnitelmissa uusi televisio jouluksi? Nämä mallit tarjoavat veitsenterävää kuvaa, ja rahaa jää vielä muihinkin jouluostoksiin.

Testissä
6 soundbaria

Telkkarin paras kaveri

Jos tv kärsii latteasta soundista, on edullinen soundbar helpoin ratkaisu ongelmaan.

Testissä
Sony KD-65AF9

Odotuksen arvoinen

Aivan televisiovuoden lopussa Sony lanseeraa uuden OLED-huippumallinsa Bravia KD-65AF9:n, jonka design, kuva ja ääni ovat highend-luokkaa parhaimmillaan.

Testissä
Asus ZenBook Pro 15 UX580GE-E2036T

Luksuslelu

Pro-tason ZenBook käy kilpaan Applen kanssa – ja voittaa monella saralla.

Testissä
Logitech MX Vertical

Positiivinen yllätys

Logitechin uudenlainen hiiri tarjoaa lepoa väsyneelle ranteelle.

Testissä
Ultimate Ears Megaboom 3

Kestävämpi ja kätevämpi

Rantabileiden suosikkikaiuttimemme uusi versio on entistä kestävämpi ja käytännöllisempi käyttää.

Testissä
LG OLED65B8PLA

OLED-löytö

LG:n uusi edullisen luokan malli asettaa kovan haasteen niin kilpailijoille kuin LG:lle itselleenkin. Se onnistuu nimittäin tarjoamaan ainakin 90-prosenttisesti saman kuvanlaadun kuin huippumallit, mutta paljon mukavampaan hintaan!

Testissä
Pioneer PLX-1000

Hifi-ääntä DJ-uskovaiselle

Ulkonäöstään huolimatta Pioneerin DJ-soitin on mahtava levysoitin kotiin.

Testissä
Philips 55PUS6503

Hyvä perus-tv

6503-sarjan televisioista puuttuvat ne erikoisuudet, jotka yleensä yhdistämme Philipsiin, mutta tarjoavat kuitenkin hyvää kuvanlaatua miellyttävään hintaan.

Testissä
4 pelikannettavaa

Peli-iloa puoleen hintaan

Ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi päästäkseen mukaan pelien hurmaan. Testasimme neljä erinomaista pelikannettavaa, jotka ovat – melkein – yhtä hyviä kuin kaikilla herkuilla varustetut luksusmallit.

Testissä
Philips 65OLED803

Viilein OLED

Etsitkö televisiota, joka eroaa massasta? Philips 65OLED803 -televisiota siistimpää saa hakea.

Testissä
Logitech G512 Carbon

Tarkk’ampujan näppäimillä

Logitechin näppäimistö sanoo klik – ja toimii tarkemmin kuin mikään aiemmin testaamamme.

Testissä
LG Xboom Go PK7

Enemmän bling-blingiä kuin bassoa

Vilkkuvista diskovaloistaan huolimatta PK7 on eniten edukseen arkikaiuttimena.

Testissä
Dynaudio Music 1

Hifiä keittiöön

Music-sarjan minimalli pärjää hienosti isoja vastaan – ja päihittää isoveljensä joissakin asioissa.

Testissä
LG OLED65E8PLA

Luksus-OLED

LG:n E8-sarjan ”melkein-huippumalli” tarjoaa ilmiömäistä kuvanlaatua tyylikkäässä paketissa, mikä näkyy myös hinnassa.

Testissä
Tivoli Audio Go Andiamo

Langaton Tivoli mukaan reissuun

Tivolin ensimmäinen kannettava kaiutin jää hieman odotuksia vaisummaksi.

Testissä
Sony Xperia Ear Duo

Erilaiset etanat

Jos Airpodsit näyttävät mielestäsi tyhmiltä, niin kokeile näitä!

Testissä
Asus ZenFone 5Z

Vähän enemmän hyvää

Tämän vuoden Zenfone-huippumalli on monelta osin identtinen sarjan edullisemman mallin kanssa. Vaikkakin paljon nopeampi.